[]

xbox 360 alıcam sorularım var?

arkadaşlar malum bayram sağdan soldan bir miktar para topladık xbox 360 almak istiyoruz. bu ürünün bu ara gidiş fiyatı nedir. şöyle 500 milyona 2. el temiz birşey mi almalıyız yoksa sıfır alet var mı o fiyata bir yardımcı olun.




 
Donanımhaber forumlarında hem 2. el hem de sıfır piyasasını bulabilirsin.
En son sıfır, FW'li arcade pack'ler 430 civarı satılıyordu.

  • lqual  (27.11.09 21:31:14) 
simdi alacagın alet oynama stiline gore degisecektir. eger online oyun oynamak istiyosan 2. el alma derim. xbox live'da oynamak cok guzeldir fakat firmware ile yani kırılmıs halde oynamak neredeyse imkansız.eskiden yılda 2 tarama yapılırdı ve kurtulma sansı fazlaydı sistemi degistirdiler. eger online oynayacaksan 2. el almanı tavsiye etmem cunku fw atılmıs mı atılmamıs mı bilmen cok zor. daha onceden fw atılmıs ve sana satmadan once orjinale geri dondurulmus bile olsa ilk baglandıgında yine banlanma riskin var. xboxın banlanma olayında inteernete giremiyorsun ve aletin hddsi kullanılmaz hale geliyor.. (60 ytlye hdd tekrar kullanılabilir hale getiriliyor).yani online oyanamak istiyorum diyorsan en mantıklısı sıfır almak.. 500 civarı paran varsa ve sıfır dusunuyosan atik elektronikten alabilirsin. sorun filan cıktıgında yardımcı olan iyi niyetli satıcılardır..

forum.donanimhaber.com

eger daha fazla para cıkarım dersen saturn yada teknosa gibi yerlerde getirmeye basladı ve 2 sene garanti veriyolar ama fiyatları 900-1000 arası degisiyor.

yok online oyun oynamam ben single ile memnunum dersen forum donanımın 2. el konsol bolumune bakmanı oneririm. su aralar cok banlanan oldugu icin 240-250ye banlı konsolu elden cıkarıp ps3e gecenler bile oldu. tabii bu satılanlar fw islemi gormus aletler ve harddiskini kullanmak icin 60 ytlye banın kaldırılması gerekli.. ve 2. el oldukları icin 3k riskleri daha fazla.. eger daha fazla bilgi almak istersende msg at yardımcı olmaya calısayım..

forum.donanimhaber.com
  • macabrex  (27.11.09 21:43:53) 
sahibinden.com'a bak. macabrex'in de dediği gibi çok banlanmış alet var. ps2 gibi kullanacaksan bence çok uygun fiyatları fakat online oynayacaksan kesinlikle 2. el bi ps3 al derim. xbox orijinal oyun türkiye'de bulmak daha zor ps3'e göre. fw ile de online oyun zor olacağına göre, 450-500 lira verip sıfır hdd'siz arcade almak mantıksız. hdd'li olanların fiyatları da ps3'lerle aynı. riske girme derim.


  • uckac  (28.11.09 00:30:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.