[]

sporculara beslenme sorusu

şimdi ben 30 günlük bir denemeye başladım.
çok basit bir deneme; her sabah aç karnına 3 km koşmak.
ancak bu iş öncesi ve sonrası takviye alınması gerektiğiyle ilgili şeyler okudum. mineral, şeker, aminoasit vs'den bahsediyorlar.
acaba nasıl bir takviye önerirsiniz?

 
Bir bardak şekersiz kahve ve yeterince su. Öncesinde ısın, üstüne de bacaklarını esnet, yeterli.

Sıkıntı daha çok egzersiz tecrübenle alakalı. Hiç koşmadıysan çıkıp 3k yapamayabilirsin ya da yapsan da sakatlanabilirsin. Bunun takviyeyle alakası yok.
  • arnold schwarzeneger  (25.07.16 15:03:59) 
@arnold
7-8 koştuğumda oluyo ama 30 gün yapacağım için 3km ile sınırladım kendimi ve zamanım da olmuyo daha fazlasına. egzersiz konusunda sıkıntım yok yani.
peki bu takviye olaylarına hiç girmeyeyim mi?
  • rentts  (25.07.16 15:07:59) 
Hiç gerek yok. Temiz beslen yeter.


  • arnold schwarzeneger  (25.07.16 15:09:44) 
Bu kadar kısa vadeli bir program için supplement çok gereksiz bir girişim.


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.07.16 16:07:37) 
uyanir uyanmaz bir bardak su ic, devaminda da istiyorsan bir bardak sut veya bir adet meyve yiyerek disari cikabilirsin. donuste ise dah protein agirlikli beslenebilirsin. bence biraz nasil hissettiginle alakali. ben sabah ilk ogun olarak meyve yemeyi seviyorum. asil kahvaltiyi biraz daha gec yapiyorum. kendimi iyi hissettiriyor.


  • mavicorap  (25.07.16 16:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.