[]

hastane rezaleti

Eşim sabah doğuma girdi. Doğumu 1,5 saat önce bitti ama hastanenin sedye asansörü bozuk olduğu için eşim 1,5 saattir ameliyathanede operasyonu bittiği halde bekliyor. Oğlum bebek odasında 1,5 saattir annesinden ayrı ağlayıp duruyor. Başka bebeklere kan şekeri düştüğü için serum vermek zorunda kaldılar.

Ne yapabilirim. Bu hastanenin ağzına nasıl edebilirim?

Not: Özel hastane

 
bence bu konuda ilk önce hastanenin ağzına etmek yerine bebeğe zarar gelmemesi adına nasıl önlemler alabileceğinizi, farklı bir doktordan öğrenin.

bebeğin veya annenin ne gibi risklerle karşılaşabileceğini öğrenin ve bu konularla ilgili gerekirse noter onaylı ihtarname çekin. hastanenin "asansör bozuk" deme lüksü yok. yedeği mutlaka olmalı.
  • teritori  (25.07.16 10:18:29) 
hangi hastane? (olur ya varsa tanıdık) eşten dosttan bi yol yordam bulurduk belki.


  • lcha  (25.07.16 10:22:21) 
hastane içerisinde hasta haklarından sorumlu bir sağlık bakanlığı personeli olmalı. her hastanede oluyor. bu personel hastaneye bağlı değil, onunla konuşup hemen şikayet kaydı oluşturun. o zaten kaydı açmadan çözme yollarını arayacaktır muhtemelen. hem o çözümleri uygulatın hem de kaydı açtırın.


  • prodeq  (25.07.16 10:22:29) 
Via hospital


  • yemrem  (25.07.16 10:24:26) 
asansörün bir süredir bozuk olduğuna ve bu yüzden taşınmadığına dair ses kaydı ve video almaya çalışın. hatta adamlarla konuşurken habersiz kaydedin. belki yasal delil olmaz ama bir noktada ikna için kullanılabilir. asansörde bozuk etiketi vs varsa foto çekin.


  • prodeq  (25.07.16 10:27:30) 
Asansör tamir olmadı. Eşim 2 saattir ameliyathanede bekliyor. Bebeğim 2 saattir annesinden ayrı bekletiliyor.

Şimdi de eşimi, yataktan kalkmaması gerekirken tekerlekli sandalyeye oturtup mikrop yuvası normal asansörle odasına götüreceklermiş. Odaya da hastanenin standart yatkları yerine başka uyduruk bi yatak getirdiler
  • yemrem  (25.07.16 10:40:45) 
Bebek anne sutunu icti mi, cunku ilk iki saat icinde almasi gerekiyor, ortaligi ayaga kaldirin, hatta es dos tanidik cagirin ortami gerin cunku bebek ve annenin ilk saatleri onemli.


  • beriberi  (25.07.16 12:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.