[]

el tutmayı sevmemek

erkek arkadasımın elini tutamıyorum. kendisiyle nerdeyse bir yıldır beraberiz. ilk başlarda baya böyle elini falan kacırıyordu. ben yılmadım tabii, tutmaya falan calısıyorum sürekli, ele ele tutusmayı cok seviyorum. bir şeyler hissediyorum cünkü o esnada. ve bu bahsettiğim dısarda orda burda değil. herhangi bir yerde, evde, yatakta. sey de anlasılmısın vıcık vıcık biri değilim, aksine. ben sogugum ama hayatımda ilk kez BU KADAR SOGUK birini gördüm. onun hislerini yansıtamadıgını, ifade edemediğini biliyorum, ama insan sevdiği birine temas etmekten, elini tutmaktan nasıl hoslanmaz? gercekten bunu anlayamıyorum. gercekten anlayamıyorum. nasıl ki öpüşürken bir şey hissediyorsan aynı sey değil mi, ya da bir sarılmak gibi. ki kendisi bana pek sarılmıyor da. galiba beni sevmiyor, bunu kabul etmem lazım.
cok mu abartıyorum, cok moralim bozuk.
edit: olaya bakış acınızı kötü mü etkiler bilmiyorum ama, aramızda cinsel anlamda bir sorun yok.


 
Cok abartiyosun. Bazisi sevgisini gosteremez. Bazisi da bu tip seyleri sevmez. Ben mesela opulmekten ve boyle fiziki olarak kafamin gozumun sevilmesinden, yanaktan mincirilmaktan felan pek haz eden bi insan degilim. Havalar sicak ondandir. Uzulme :/


  • hailtothethief  (25.07.16 01:44:39) 
Ellerin terliyor olabilir mi? Bir keresinde böyle bir sevgilim olmuştu, nedensiz yere elleri çok terlerdi, hep nemli nemli olurdu hiç tutasım gelmezdi.


  • köstebek kurabiye  (25.07.16 01:49:57) 
hayır öyle bir sorunum yok. benim de eski erkek arkadasımın elleri baya terliyordu, hic rahatsız olmazdım.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.07.16 01:50:47) 
erkek arkadaşının eli terliyo olabilir. benim özellikle sıcak havalarda ve stresliyken aşırı terliyor, hiç sevmem o yüzden el tutmayı. böyle bir durum olabilir


  • vonflatline  (25.07.16 02:11:29) 
Böyle bir şey olsa söylerdi.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.07.16 02:16:46) 
bende sevmem, sevmiyorum sevmeyeceğim, bin farklı nedeni olabilir kabul edeceksin yada etmeyeceksin.


  • selam  (25.07.16 02:53:58) 
El tuttuğunda karizmasının çizileceğini düşünenlerdendir o. Y


  • fatih baker  (25.07.16 03:11:18) 
herhangi bir sebebi olmayabilir bile. aranızdaki diğer münasebetler iyiymiş zaten. ben de segs dışında dokunulmaktan çok hoşlanmam, tamamen sebepsiz. belki öyle bir şeydir onunki de.


  • piremses  (25.07.16 08:02:11) 
bazı insanlar sevmiyor el tutuşmayı. benim erkek arkadaşım da pek hoşlanmaz iki de bir çeker elini gie me five tadında vuru bide :) altında pek bişey aramamak lazım sanırım bu durumun


  • aslmtn  (25.07.16 08:42:59) 
hadi eli terliyo diyelim sarılmamasına ne gibi kılıf uyduracaksınız genşler? ben kendi adıma öyle bir sevgili istemezdim şahsen. allah sabır versin sana :)


  • cekilmis gayfe  (25.07.16 09:09:37) 
bazı insanlar seks yaparken bile dokunulmaktan hoşlanmıyor. çocukluğuna inmek lazım. yani olabilir, sevgisiyle alakası yoktur bence. ama böyle kişilerle ilişki kurmak zor.

bu arada christian grey'i çağrıştırmadı değil.
  • çakıstes  (25.07.16 10:07:04) 
Aranızdaki ilişkiyi fazla ciddiye alıyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (25.07.16 10:53:14) 
insan sevdiğine dokunmadan duramaz. ya psikolojik sorunları var ya da cevabı zaten biliyorsun. :(


  • Polaroid  (26.07.16 02:59:25) 
Açık ve net, bırak o adamı yoksa o seni bırakacak.


  • thunderlips  (06.09.16 01:35:05) 
BIRAKTI.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (06.09.16 03:37:30) 
oha, şu an çok şaşkınım. herif olanı bilmiş. ben de öyle sıkıntıdan boş boş okuyordum. benden daha iyi öngörüsü olan birisiyle ilk defa karşılaşıyorum, takdir ediyorum thunderlips.


  • mete kudur  (06.09.16 03:56:31) 
el ele tutuşmak, sarılmak ve öpüşmek. bunlar önemli...

tabi laf olsun diye tutuşmayı kastetmiyorum. hissederek tutmak önemli. yoksa sinemaya girip filmin başından sonuna kadar el ele olursun farketmez. sadece "istenildiği" için tutuşulmalı. ilişkinin bir göstergesi diye değil.
  • matrix  (06.09.16 04:16:53) 
abi sanırım sessiz güçlü tipte duygularını bilmeyen biri. duygularını bilmeyen derken yanlış anlaşılmasın bu bi övgü. seni seviyor ben de aynı kişilikteyim bi kaç küçük ayrıntı dışında. insanlar neden bizi anlamaz diyordum bir de zamanında tam başlığına denk geldim. sakın bu düşündüklerini ona söyleme çok kırılır. mesela sevgilim bana bunları söylese içimde neler kopuyo anlatamam. aşırı duygusal biri de olabilir zamanında duygusallığından çok kelek yemiştir. cinsel anlamda sorun yok daha ne istiyosun kadın?

edit: herkesin sevgisini aynı yollarla dile getirmesi zorunluluğu hangi yasanın kaçıncı maddesi ben mi bilmiyorum?
  • bardakigüneşgözlüğü  (06.09.16 04:23:19 ~ 04:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.