[]

arkadaslarin yaptigi normal mi?

aslinda ben cok anormal bulmadim ama baska bir arkadasimiz biraz sasirdi, saskinligini da belli etmek istiyor. buna gerek var mi, bilemedim.

durum su; cok yakin arkadasimiz yine yakin arkadas oldugumuz kiz arkadasiyla isteme faslinin ardindan bugun sozlenmis. biz bunu facebook'taki resimlerden gorduk. normalde telefonla konusulur, daha dun gece whatsapp grubunda muhabbet ettik, sabah yine minik mesajlasmalar olmus hatta haftaya hep beraber tatile gidiyoruz. ustelik grup erkekleri 17 yildir filan cok yakin arkadaslar. boyle olunca da diger arkadasim 'en azindan haber verebilirlerdi ya. enteresan oldu boyle gizlemeleri' dedi. ortada bir soz, nisan muhabbeti donuyordu ama gunu belli degildi. ben sakayla karisik sasirdigimi belli etmek istiyorum diyor. ben de diyorum ki bizim iki yil once evlenen baska bir ciftimiz de var, onlar da bu kadar yakin olmasalar da sabah arayip 'nisanimiz var' diye haber verdiler. demek ki telaslarda arkadaslar unutulabiliyor ama isin acikcasi sasirmadim desem yalan olur.

sizce bu durumda saskinligi belli etmek ergence mi olur? yoksa sakayla karisik arkadasim yazsin mi bir seyler? ben facebook'ta resimleri filan begendim zaten.

 
kız isteme faslı cümbür cemaat olmaz ama haber verilmemesi büyük eşeklik.


  • la rana  (25.07.16 01:04:37) 
haklısın


  • prince legolas  (25.07.16 01:06:40) 
yok zaten cagrilmama degil mesele hicbir sey soylenmemesine sasirdik biraz.


  • fraise  (25.07.16 01:07:49) 
Kendimi çiftin yerine koydum. ben biraz ketumumdur, en yakın arkadaşım dediğim kişiyle bile her şeyimi paylaşmam; ona rağmen ben bile böyle bi söz durumu olsa "beni bu cuma istemeye geliyolar" diye haber verirdim heralde. Biraz ilginçmiş, hani çok alınacak bi durum yok ama yine de şakayla karışık sebebini sorabilirsiniz. büyük ihtimalle telaştan unuttular.


  • ambrosia  (25.07.16 01:08:47) 
çok garip bi davranış size söylememeleri. sanki her gün olan bir şey gibi.


  • sanguine mcqaer  (25.07.16 01:14:06) 
hepiniz ilginizi kesin telefonları silin ve bir daha konuşmayın bence. böyle şey yapılmaz yapılmamalı, siz hiçbiriniz bildiğiniz umurlarında bile değilsiniz.


  • dafaisss  (25.07.16 01:55:11) 
Bence gereksiz alınganlık yapıyorsun.Konu açılmamıştır söylememişlerdir.Saklayıp da ne karı olacak ki.Saklamak istese facebook'a resim koymaz.


  • turkuaz  (25.07.16 02:09:38) 
turkuaz, alinganlik yapma durumu yok ki zaten. diger arkadasim uzuldu. ben de sasirdim sadece. soze cagrilip cagrilmamak konu degil ama surekli iletisim halindeyken, daha sabah konusmusken en azindan 'aa bu arada bugun aile arasinda soz yapiyoruz' denilebilirdi. gerci telasla da unutmus olabilirler. arkadasima da 'bosver soyleme bir sey' dedim ama soylemek gerekir mi bilemedigim icin soruyorum.

dafais, o kadar abartacak bir sey yok yahu. kac yillik arkadaslik bu yuzden bitirilir mi?
  • fraise  (25.07.16 02:21:31 ~ 02:24:28) 
e öyle diyosan zaten sorduğun soru da amaçsızlaşmış ve gereksizleşmiş bir şeydir, seni bilmem ama arkadaşlık hele ki 17 yıl sözkonusuysa dediğin böyle alınganlıklara müsait bir şey değil, ve böyle şeyleri kaldırabilcek bir şey.

yok sorumda ısrarcıyım ve gerekçelerim var diyosa üstte yazdığımı değil bu dikkate alınsın, devam edeyim:
"nasıl abartılacak bir şey yok? sözlenmiş ve haber bile vermemişler. bugün bunu yapan yarın düğün yapar çağırmaz, tavrını koymalısın ki ne kadar önemli olduğunu görsün, ha sesini çıkarmazsan geçen sözlendiğimizden bahsetmemiştik hiç de lafını etmedi, nişana da çağırmasak olur masraf çıkarmayalım der bunlar, diye düşünürdüm ben."
  • dafaisss  (25.07.16 02:33:50) 
şöyle ki arkadaşlarımla whatsapp grubum yok -kimseyle yok da
birlikte tatile çıktığım bir 17 senelik arkadaş grubu da yok -ki üniversiteye 2001de başladığıma göre tüm üni arkadaşlarım 15 senelik arkadaşım mesela ama herbirimiz bir yerdeyiz vs.
yani öyle bir samimiyet yok zaten
sosyal medya kullanımım 0a yakın
şu şartlarda -zaten olmaz da olsa -isteme olayını ne sosyal medyada ilan ederim ne kimseye haber veririm, zaten sevmem tantanayı.bu benim durumum. benim gibi olsanız normaldi :P

sizinkilerde ise -atıyorum- şurada şöyle bir mekan açılmıştan tut da fener şu futbolcuyu alıyomuşa kadar her muhabbet dönüp , sabah akşam mesajlaşılıp bunun bi lafı edilmediyse, ehh yani eşeklik bu. resmen şeyine takmamak, nasıl 17 snenelik arkadaşlıksa. şaşırmak aslında çok normal de, ama bir de şu var, insanlar genelde evlenme sürecinde böyle oluyor :) evlenenler ayrı bir gezegene filan gidiyor galiba, yörüngeden kopuyorlar karakterleri değişiyor. yani hemen her evlenen böyle olacak. bi kısmı evlenince arkdaşlarını toptan unutacak zaten.
  • niye ama  (25.07.16 03:27:55) 
Soz kadar sacma bisey yok nisan olsa ok de. Tabii ki sasirmak dogal da, cok da kirilip saklandi bizdennnn diye sinirlenmemek lazim. Nasilsa davet vs olmayacak diye aman bosveeer demis olabilirler.


  • beriberi  (25.07.16 07:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.