[]

skechers ayakkabıIar hakkındaki düsünceIeriniz?

yok ayagın seklini alıyo falan, cog populer bu aralar. bu böyIe devam eder mi, yoksa bir süre snra popueritesini kaybeder mi? Bir nike bir adidas mı bunlar, siz ne diyonuz?




 
bok gibi. giymeyin. new balance giyin. süper. hem de popüler.


  • mr.goodcat  (24.07.16 23:49:12) 
Bence New balance ile skechers al birini vur ötekine. Bunlara verilen 250 300 liralara yazık. O parayı vereceksen salomon veya columbia al. Merrell da olur.

Dikkat ettiysen nike adidas olayına hiç girmedim.
  • yirmisantim  (25.07.16 00:01:06 ~ 00:01:43) 
bana kinetix gibi geliyolar. alışamadım tiplerine. basit ve çirkin çoğu. rahatlığını bilemem.


  • nathanieltroy  (25.07.16 00:03:43) 
Ayağının şeklini alınca o yastığa basiyormussun hissi kisa sure sonra kayboluyormuş çabuk deforme oluyor dediler. Ben baya araştırmistim geçen sene Nike çok başarılı bence, skechers biraz moda sadece yenice çıktı diye


  • dahayeniymis  (25.07.16 00:04:29) 
arkadaslar bir de bunu giyenler yorumlayabilir mi? Şeklini kaybediyormus öyle duydumdan ziyade, giydim, denedim şöyle oldu diyecek bir yigit yok mu?


  • balpolen  (25.07.16 00:08:33) 
skechers bizim ülkede şimdi moda amerikada 30 yıldır var, yürüyüş denilince sketchers çok iyi bence kapalı alanda spor ya da koşu için nike adidas, amerikada 90 tl almıstım 250 300 ise çokmuş tabi indirim beklemek lazım, ama kesinlikle kullanışlı özellikle uzun yol yürüyorsanız ayaklar hiç ağırmıyor

edit: giydim, kaç tane denedim formunu kaybetmedi. bence o açıdan nike adidas kadar oluyor deformasyonu
  • hopp  (25.07.16 00:15:53 ~ 00:17:12) 
skechers yeni aldım o yüzden deforme oldu diyemem. nike air pegasus var yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sanki dışarda spor ayakkabı ile değil de evde halıda çorapla yürüyomuşum gibi. Nike ın üst seviye ayakkabıları ile yarışamaz diye düşünüyorum


  • yüzyıllık yalnızlık  (25.07.16 00:16:13) 
O giyince rahatlık veren hissi 1 ayda kayboldu. Hafiflik konusunda sanki hiçbir ağırlığı yok gibi. Adidas ve Nike' dan daha rahat bence. Başka bir arkadaşımda daha var o da memnun.


  • premium hayat yan gel yat  (25.07.16 00:25:56) 
Popüler olduğu için mi yoksa rahat olduğu için mi alacaksın ona karar ver önce.

Bazı dönemler sağlam indirime giriyor onlardan almak lazım. Memory foam özellikli olanları iş görüyor, diğer modelleri para tuzağı gibi vermem ben o parayı.

Tavsiye istersen şuan mizuno wave rider kullanıyorum. Memnunum ama eskidi iyice, nike lunaracer yada free flyknit e bakacağım. Öve öve bitiremiyorlar.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (25.07.16 00:33:47) 
Linktekinin siyahını aldım 2 ay önce, inanılmaz rahat ve kullanışlı, çok da estetik fikrimce. Diğer modelleri bilmiyorum.

www.google.com.tr
  • mutlusismankedi2015  (25.07.16 00:47:28) 
bu markaya karşı ben de önyargılydım ama şu an bendeki memory foam modeli hayatımda ayağıma giydiğim en rahat spor ayakkabıdır. aylardır giyiyorum (6 ayı geçti) en ufak bir deforme hissetmedim, hala ilk günkü gibi. bu ayakkabı ile saatlerce yürüsem de ayaklarımda en ufak bir sıkıntı meydana gelmiyor, puf puf bulutların üstünde yürüyor gibi hissediyorum ki bu benim gibi bi kaptırınca kilometrelerce yürüyen bir insan için çok büyük bir nimettir.

skechers'a alıştığımdan beri evdeki adidas'ların, nike'ların yüzüne bakmaz oldum. new balance'ı ise çok şükür şu ana kadar hiç eve sokmadım. yan tarafındaki eşşşek kadar n harfi ile tam bir görgüsüz ayakkabısıdır o benim için.
  • köstebek kurabiye  (25.07.16 00:51:19 ~ 00:55:57) 
hiç giymedim ama çok çirkinler, nasıl moda oldu anlamadım. bikaç senede bir böyle patlayan ayakkabı bir markası oluyor. yıllar önce converse patlamıştı herkes ona "çok rahat abi yaaa" diyodu. düşün, dümdüz tabanlı converse, artık neresi rahatsa. sonra superga ve vans patladı. sonra new balance patladı. şimdi de skechers, bikaç seneye de başka bişi patlar. tabi bence skechers bu saydığım markalar arasında en az estetik olan modellere sahip marka. millet "bu kadar çirkinse kesin çok rahattır, bu fiyatın bir anlamı olmalı" falan diye düşünüyo heralde :(


  • ambrosia  (25.07.16 00:51:38) 
Kendisine karsi bos degilim. Yillar once Amerika'da eyalet degistirmis, deli gibi yurumus, ve ayagim su topladigi icin bir magzaya girip spor ayakkabi alip eski ayakkabilarimi atip cikmistim. Bayagi cirkin, cok ucu olmasa da ucuz bir ayakkabiydi. Sonra o ayakkabinin dunyanin en rahat ayakkabisi olduguna karar vermem cok uzun surmedi ve markasi o zamanlara kadar hix bilmediğim skechers' di. Ne kadar cabuk eskidiler bilmiyorum ancak bayagi giydigimi hatirliyorum. Hala en rahat ayakkabilar siralamsinda bir iki arasinda gidip gelir.


  • shadowcat  (25.07.16 01:00:47) 
Go walk memory foam var, çok rahat. Tozlu yollarımızda kir hemen rengini değiştirdiği için çok sık giyemiyorum ama 6 ayda bozulmadı. Ayağımı neredeyse tüm ayakkabılar vuruyor. Skechers gözüm kapalı alabileceğim nadir markalardan biri. Adidas Superstar ayağımın arkasını parçaladı. ZX700'ü ile seviyeli bir ilişkimiz var. Nike hiç giymedim, rahat gelmedi. New Balance'ın bir modelini uzun süre giydim, sonra ne olduysa tabanı sürtüp dev su dolu balonları oluşturdu. Skechers diğerlerini döver yani benim gözümde.

Not: Bu mesaj Birkenstock Arizona Softbed ile yazılmıştır. Bu terlik hepsini döver.
  • Lim5  (25.07.16 01:35:18) 
Valla 250 300 tl verme ama indirimli bulabilirsen al. Ben gayet memnunum. Uzun sure ayakta durdugumda topuk dikenimden dolayi cok agrim okur. Bu ayakkabiyi giydigimde kilometrelerce yurusem koymuyor.

New balance demisler ama guldum ben baya. Nb dedigin gazuk gibi ayakkabi. Sikecirsla kiyaslamam bile pehh
  • fuckerlove  (25.07.16 01:35:54) 
geçen ay tabanı jelli olan modellerden aldım. Çok memnundum hatta diğer ayakkabıları giymek istemiyordum ama dün farkettim ki sağ tekinin tabanındaki jel aşınmış, baya değişik bir form almış. Bugün müşteri hizmetlerine yazdım bakalım nasıl bir cevap gelecek.


  • new day new life  (25.07.16 01:50:32) 
Anneme de kendime de aldım, yaklaşık 2 aydır giyeyorum memory foam olanı, hakikaten çok güzel. Saatlerce yürüyorum gün içinde bazen ama ayağım yorulmuyor ve dolayısıyla eve daha dinç giriyorum. Tavsiye ediyorum, şiddetle!


  • damba  (25.07.16 02:58:25) 
Deichmann'da memory foam taban satıyorlar 10 liraya. Tabanım artık yeterince köpüksü değil diyenler alıp ekleyebilir.


  • Lim5  (25.07.16 17:38:55) 
hocam 6 aydır kullanıyorum. Dizim problemliydi o nedenle kullanmaya başladım. Kesinlikle hiç yormuyor ve dize yük bindirmiyor. Bazı modellerinin şekil alan tabanlık dışında yere basan kısmı da çok yumuşak ve darbe emici oluyor. bu ayakkabılar varken bütün gün yürüsem de ayağım, bileğim ve dizim ağrımıyor.

İnsan tabi ki yoruluyor tüm gün ayakta kalınca ama diğer ayakkabıları kullanırken ayak tabanlarım ağrırdı. Kesinlikle çok rahat.

200 TL nike a adidasa vereceğime 300 TL yi gözüm kapalı tekrar veririm.
  • zimbirik  (25.07.16 17:46:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.