[]

Windows 10'a geçmeli mi?

Merhaba sevgili arkadaşlar.

Bilgisayarım yaklaşık bir haftadır beni uyarıyor windows 10'a geç hacı bak 5 gün kaldı falan diye. 5 gün içinde geçersem ücretsiz sonrasında ücretli mi oluyor? (bu arada kullandıım win 8 korsi;)

Ben normalde 10'a falan geçmek istemiyorum kullandığım sürüme zor alıştım zaten alışkanlıklarımı kolay değiştiren biri değilim. Bir de şimdi 10 nasıl hiç bilmiyorum kötü çıkar pişman olurum falan. Ne tavsiye edersiniz ?

 
uyarıyorsa bilgisayarın muhtemelen lisanslıdır. beleşe geçebilirsin. sonrası da beleş. ve geç win 10 basittir tasarımı güzeldir. geçmeden bi win10 incelemesi izle youtubedan.


  • freetakilir  (24.07.16 18:30:35 ~ 18:31:01) 
ben de bayadır erteliyodum 8.1'le mutluyum gerek yok falan diye bu ayın başında geçtim ve mutluyum ya bi sorun yok arayüz de çok farklı değil başlat menüsü geri geldi sadece falan. geç bence


  • nundu  (24.07.16 18:31:38) 
Win10 bazı şeyleri açmıyor. oyun falan oynamıyorsan geç.


  • 1984  (24.07.16 18:45:07) 
Valla oynuyorum hacı oyun :S bayaa da sıkı oyuncuyum. Bak o sıkıntı olur.


  • Wolfware  (24.07.16 18:47:58) 
W10 son windows. W11 gelmeyecek, buna update gelecek dedi yetkililer tanitimlarda.

Ha bu durum degisir bence de en az 5 yil degismez. Ücretsiz update sunmalari da öyle iyi niyetten degil. Xp destegi kesildi. Vista da kesildi, kesilmek üzere. W7, w8 ve w8.1 icin sürekli update vs gelecegine, sadece tek bir ürünle ugrasacaklar. O da w10. Resourcelari mantikli kullanmak amac. Kalani da mobil ve iot icin kullanacaklar zaten.

Istersen gecme, yakin zamana zorla gececeksin ya da updatesiz güncellemesiz xp kullanan adam gibi eski sürümlerde kalacasin. W10 ile tek bir program uyumsuzlugu yasamadim henüz.
  • wiillii  (24.07.16 20:24:03) 
hocam gecme
7 kalsin bi zarari yok.
10 da donanım vs. sıkıntı yasayabilirsin bir de gamer adamsin.
  • kingcyrax  (24.07.16 22:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.