[]

Bı videoyu nasıl yapmıs ?

www.youtube.com

Gelen tüm dmleri ekran görüntüsünü mü almıs ? Çok zahmetli değil mi ya ? Neden uğrasiyor bu kadar ? Geliri mi var bu işten ?


 
Basinda diyor zaten hepsinin ekran goruntusunu aldim diye. Cok zahmetli degil bence, neticede para kazaniyor YouTube ustunden.


  • crown  (24.07.16 12:55:30) 
@crown ne kadar kazaniyordur ?


  • cenkist  (24.07.16 13:03:29) 
Genelde 1000 view icin en az 1$ kazaniliyor diyebiliriz. Bu kimdir nedir bilmiyorum ama yeni bir kanal ve nispeten az subscriberi var ama arttirmaya calisiyor. Soyle besyuzbin ve ustu subscriberin oldugunda ve her videon en az 1 milyon view almaya basladiginda video basina en az 1000$ kazanmak olasi ki bu duruma gore 3-5000$ a kadar cikabiliyor. Bir de sponsor falan alirsan degme keyfine. Youtube kanal sahipliginden senede milyonlarca dolar kazanan insanlar var.


  • robokot  (24.07.16 13:25:57) 
robokot iyi demiş lakin Türkiye'de işler öyle olmayabiliyor. Teknoseyir'in bu konuda bir videosu var hatta Oyungezer'de de Sinan Akkol'un bir anlatımı vardı, Türkiye'de o üst rakamlara ulaşmak çok zor çünkü reklam verenler de öyle paralar vermiyor. Genelde en alt seviyede kazanıyoruz diyorlardı. Ama kadın-makyaj kanalları sponsorluk buluyor bildiğim kadarıyla, oradan para kazanır ya da bedava ürünlerden yürürler.


  • rodriguez2  (24.07.16 13:31:53) 
Evet rodriguez hakli ben daha cok amerika kanallari perspektifinden konustum cunku oradaki piyasayi daha iyi biliyorum. Burada dolari TL ile degistirmek daha uygun olabilir.


  • robokot  (24.07.16 13:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.