[]

evs hakkında bilgisi olan 2 dk bakabilir mi

bu olay için ne kadar bir maddiyat gerekir?
yurtdışına yerleşmek istiyorum uzun vadede, biraz önce duyuru sakinlerinden bu fikri duydum. ilk kez duymama rağmen çok kafama yattı.

bilgisi olan kısaca bahsedebilir mi? ya da detaylıca bilgi sahibi olabileceğim bir link falan?

teşekkür ederim hepinize.

not: ingilizce yazılanı okuyabiliyorum ama konuşamıyorum.bu olaya engel mi dil durumum ?

 
Bununla ilgili bir suru forum var, mobildeyim kopyalayamadim. Konusmaman engel degil, bir suru ulkeye basvuru yap kabulu alinca her seyi onlar oduyor. Gitmeden oncede gidecegin kurulusu arastir paralari zamaninda yatiriyormuymus gibi.


  • geçerkenugradım  (23.07.16 14:54:44) 
evs ile yurtdışına yerleşemezsin.


  • cekilmis gayfe  (23.07.16 14:56:43) 
Sözlükte bunla ilgili uzunca bi yazım vardı.
Sıfır birikim, sıfır yabanci dille bile gidilebilir. Bitince kacak olarak kalmadiginiz sürece Türkiye'ye dönmek zorundasınız. İş bulsaniz bile Türkiye'ye dönüp geri gitmeniz gerekir. O yüzden yerleşmeyi düşünüyorsanız gözünüzü açıp dönmeden önce iş, eş, okul, ayarlayın. Döndükten sonra geri gitmesi daha zor.
Başvurmak için cv + motivasyon mektubu + gönderici kuruluş lazım. Bazen mülakat yaparak seciyorlar tlf ve skype aracılığı ile ya da kendi başvuru formlarını gonderiyorlar. Basvururken petekparenin dediği gibi Seçici olmayın. 20 tanede 3 tanesi döner ama bunlardan ikisi bu sene gönüllümüzü seçtik, seneye basvurun der. Kalan bi tanesi de adayların icine attık başvurunuzu secersek döneriz der. Burda motivasyo mektubu ve cv'nin özenle hazırlanmış olmasının önemi ortaya çıkıyor diğerlerinin önüne geçmek için.
  • melengich  (23.07.16 22:50:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.