[]

mizah dergisi piyasasi ne durumda?

2007'de Uykusuz'un cikmasiyla bi populerlesti mizah dergileri ama ben de yillar icinde azalarak biraktigim icin su anda ne durumda bilemiyorum. o donem zor bulurduk, ciktigi gun alabilirdik ancak dergileri. yeni bikac dergi var sanirim. yil bazli satis miktari gorebilecegimiz bi yer var mi mizah dergileri icin? ben istanbul'da ayda 1 anca goruyorum birilerinin elinde mizah dergisi, vapurda falan.




 
7 tl olmuşlar insan alamıyor. eskiden 2-2.5 liraydı


  • dieselsingle2  (23.07.16 13:18:25) 
naber var, o çok iyi mesela


  • nucleon  (23.07.16 13:35:16) 
naber dışındakilere verilen para israf..


  • nrmnm  (23.07.16 13:36:24) 
Ben 6-7 sene önce düzenli uykusuz alırdım ama son yıllarda ancak yolculuğa çıkarken alıp okuyorum. Etrafımda da düzenli alan kimse kalmadı. Arada sırada markette uykusuzun arkasındaki otisabi'yi okuyup geri yerine koyuyorum.

Sevdiğim 3 çizer var: Umut Sarıkaya ayrıldı zaten onun için naber'i alıyorum. Sadece 2 köşe için koca dergiyi almak çok boş geliyor. Ersin Karabulut dergiye çizgi öykü hazırladığında sonradan kitap olarak çıkarıyor onu alıyorum, Otisabi'nin de yine ciltli kitabını alıyorum.
  • ambrosia  (23.07.16 14:19:16) 
ben de toplu taşımada hemen kimsenin elinde görmüyorum artık.
uykusuz'u her hafta, naber ve hortlak'ı çıktıkça alıyorum.
her aldığımda bi daha bunlara para vermicem diyorum. zira çok bozdular eskiye nazaran. okuyanın azalmasının nedeni bu olsa gerek.
  • manuel mandalina  (23.07.16 14:54:38 ~ 14:54:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.