[]

5 günlük antalya'ya gidiyorum nereleri gezmeliyim?

görmeden dönme diyebileceğiniz yerler, plajlar, tarihi yerler vs. varsa önerilere açığım.




 
antalya müzesi


  • medievalman  (23.07.16 12:09:44) 
Phaselis de denize gir,
Maddi imkan varsa tahtalı teleferiğine çık.

  • mayday  (23.07.16 12:18:49) 
Antalya'ya geliyorsunuz da nereye geliyorsunuz? Merkeze mi? Ona göre ayrıntılı bir liste yapayım.


  • m3mphis  (23.07.16 12:32:14) 
yanartaş


  • teknikekip  (23.07.16 14:07:31) 
@memphis sen listeni yap hangi bölgesine gideceğime tam karar veremedim


  • mallemuck  (23.07.16 14:21:47) 
1 gününü kesinlikle kaş-kalkan koy turlarına ayır. Her gün Kaş kalkışlı tekne turları mevcut, sessiz sakin müziksiz olanından. Eğer merkezde kalacaksan saat kulesi, kaleiçi ve karaalioğlu parkını görebilirsin, denize giricem diyorsan lara plajlarını dene favorim 4 numara. Eğer alanya planınız varsa cuma ya da cumartesi gidin bence gece hayatı hareketli oluyor.


  • myra  (23.07.16 14:46:59) 
Doğuya gitme. Alanya, Manavgat, Side falan hikaye. Batıda Patara'dan başla. Dünyanın en uzun kumsallarından biri görmek lazım. Kaputaş Plajı'na da bir bak orada da yüz. Kaş'a gel Kaş'ta 1 gece kal. Denize gir takıl falan. Oradan Adrasan'a gel. Adrasan'da güneşin doğuşunu seyret. Aynı gün içinde Olympos'a geç. Antik kenti gör. Akşam turlarıyla Yanartaş'a çık. Olympos'ta 1 gece kalabilirsin. Bara falan takılırsın insanlarla. Sonra @mayday'in dediklerini kesin yap. Oradan sonra merkeze gelirsen Kaleiçi'ni gör.


  • m3mphis  (23.07.16 14:55:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.