[]

Windows 10'u Kuramıyorum

Windows 10'u aylardır kuramadım. Sorunu internetten araştırdım. Hatta burada da sormuştum ama yanıtına ulaşamadım.

Windows 10'u, windows update'ten yüklüyorum. Daha sonra "Şimdi Yükseltin"e tıklıyorum. En son bilgisayar yeniden başlatılırken şu ekranda donup kalıyor;

cdn2.scratch.mit.edu

Sonsuza kadar kalıyor laptop burada. Ben de mecburen yeniden başlat yapıyorum. Sonra bakıyorum ki bilmemne dosyası update olmadı ve dolayısıyla windows 10'a yükseltme işlemi başarısız. Tekrar deniyorum, yine aynı noktada takılıyorum.

Böyle bir sorunla karşılaşan, çözüm yolunu bilen var mı?

 
Kurulumu update ile yapmayın şunu deneyin:

Öncelikle C:Windows/SoftwareDistribution/Download klasörünün içinde bulunan tüm dosyaları silin. Ardından www.microsoft.com adresine girip "Bu bilgisayarı yükseltmek mi istiyorsunuz?" altında yer alan "Hemen Yükseltin"e tıklayın. İnen program sayesinde kuruluma tekrar başlayın.

Sorun yaşarsanız Usb ya da DVD ile kurulumu deneyebilirsiniz.
  • teknikekip  (23.07.16 11:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.