[]

gaylerin cinsel hayatıyla alakalı sual

soru öncesi notu: çok cahilim keşke ölsem. aynı zamanda gizli gayim ondan dolayı gaylerin cinsel hayatını çok merak ediyorum. başkalarının cinsel hayatını merak edecek kadar nasıl işsiz olabiliyorum anlayamıyorsunuz vs vs vs.

katı aktif-pasif rolleri mi var genelinde. pasifler significant other'larına karşı ereksiyon olmuyor mu, olurlarsa ilişki nasıl yürüyor?


 
kız arkadasimin en yakin arkadasi gay (22) ve daha once straight olup simdi gay olan bir adamlar (55) evli.

22 olan pasif, 55 olan aktif genel olarak. ama bazen degisiyorlarmis da. ayrica pasif olan da ereksiyon oluyor tabi ki, bosalmasi gerek orgazm olmasi icin.

iste bunlar hep merak ve gizli gay'lik. ben de kiz arkima soruyordum : )
  • no christ requires  (23.07.16 01:38:50) 
Switch olanlar var, iki pozisyonda da oluyor.

Bazi gayler cok kati pasif ve aktif. Bazilari dedigim gibi switch.
Iki pasif birbirlerini cok begendielrse ama switch yoksa aralarinda anca oral seks, handjob vb ile bosaliyorlar. Yani bu durum cok engellemiyor zevk almalarini.
  • kuehles blondes  (23.07.16 02:04:53) 
Aktif ve pasif olmak zorunda degil. Kendilerine sides diyen bir grup var. Anal seks olmadan seks yapiyorlar. Bu durumda aktif ve pasif iliskisi ortadan kalkiyor buyuk olcude.


  • Traveller  (23.07.16 06:45:55) 
gaylik kültürden çok özgürlük anladığım kadarıyla, kimisi sadece dübür peşinde kimisi fellatio


  • sameidiot  (23.07.16 10:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.