[]

Çirkin olduğu halde özgüveni fazla olan kadın ?

Birini tanıyorum 160 boyunda ve 90 kilo çirkin bir kadın.Yani bildiğiniz çirkin şişman kadın. Nedense özgüveni çok yüksek ve çok bağırarak konusan bi tip.Yok yani çirkinsin abi bari düzgün konus efendi ol.Bu fazla trip nedir ?




 
özgüveni yüksekmiş işte, özgüvenin yüksek olması için çok güzel olman gerekmiyor, ortada elle tutulur bir sebep olması da gerekmiyor. tamamen kişinin kendine duyduğu saygıyla alakalı olan bi şey.


  • ambrosia  (23.07.16 00:53:15) 
Özgüvenin fiziksel görünümle bir alakası yok.

Özgüven, kişinin kendi değeri hakkındaki subjektif değerlendirmesi; kişinin kendi özelliklerinin ne ölçüde olumlu ya da olumsuz olduğu hakkındaki yorumu. Özgüven hem kişinin kendisine ilişkin düşünceleri (Örnek: Zekiyim, Sevilen bir insanım), hem bu düşüncelerin yol açtığı duyguları(Umutsuzluk, Utanç, Gurur), hem de bu duygu ve düşüncelerin ifadesi olan davranışları (Çekingenlik, Dikkat, İddiacılık) içerir. Özgüveni süreklilik gösteren bir kişilik özelliği olarak ve geçici bir psikolojik durum olarak düşünmek mümkündür. Son olarak, özgüven sınırlı bir alan için geçerli olabileceği gibi (Örnek: Zeytinyağlı sarmayı iyi yapabildiğimi düşünüyorum ve bu becerimle gurur duyuyorum), genel bir kavram olarak da düşünülebilir (Örnek: İyi bir insan olduğumu düşünüyorum ve bu nedenle kendimle her zaman gurur duyuyorum)
  • chiper  (23.07.16 00:54:44) 
şişmanlardaki anlamsız şımarıklık.


  • tabudeviren  (23.07.16 00:54:49) 
turkiye oyle bir ulke ki; duvardaki delikten tut, kumesteki tavuga kadar her deligin bir giricisi var. o cirkin dedigin kadina bile gunde 100 tane "seni soyle ..ksem, soyle soksam" seklinde mesaj geliyordur sosyal medyadan. kimden geldiginin onemi yok.

bu da cirkin ozguveni yaratiyor.
  • no christ requires  (23.07.16 01:10:51) 
Kardes dun de cirkin kadinla yatar miydin diye baslik actin. Noldu vermedi mi.


  • beriberi  (23.07.16 10:21:41) 
belki bana kızacaksınız ama çirkin olup özgüvenli kızlara acayip uyuz oluyorum.


  • nothing in my way  (23.07.16 10:52:59) 
ben de hem çirkin hem özgüvenli kızları sevmiyorum. he de geç.


  • ruhen hastayim ben  (23.07.16 11:15:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.