[]

5000 tl gelirle

2000 tl kira odemek mantıklı mi? Yer:malum istanbul




 
Değil


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.07.16 00:38:12) 
Kiraya verilen para havaya gidiyor gibi geliyor bana. Gelir düzenliyse kredi alıp ona ödeme yapmak daha mantıklı. Olabilir ama gereksizse mantıksız.


  • dissendium  (23.07.16 00:38:48) 
istanbul denen aptal yerde ben makul karşılayabilirim bunu şahsen. birincisi kiralar uçuk seviyelerde. ikincisi evlerin çoğu fazlasıyla eski ve depreme dayanıksız. bu yüzden, istanbul'da aylık gelirin önemli bir kısmının eve gitmesi eğer yüksek hayat standardı isteniyorsa tercihten ziyade zorunluluk.

ankara'da 4 bin lira maaş alıp 1600 kiraya versen "gerek var mı ki?" diye sorabilirim ama istanbul'da maaşın %40'ını eve vermek, hele ki benim gibi temiz banyo & mutfak düşkünü bir ev kuşuysan çok da absürt değil. tercih meselesi. ben olur diyorum. benim karşı olduğum ve anlamadığım şey en başta istanbul'da yaşamak.
  • der meister  (23.07.16 00:41:01) 
Tek basina kalacaksan fazla.
Evli ciftse ve islere de yakinsa olabilir

  • chavezding  (23.07.16 00:45:15) 
Herkesin kendine göre tercihi, zevki olabilir, orası ayrı. Ancak %20 kuralı evrensel bir kavram; gelirinizin ortalama 5te birini konaklamaya ödemelisiniz. Yaşam standardınızı belirleyen önemli bir kuraldır.


  • hottamale  (23.07.16 00:47:33) 
Biz daha üst bir gelirle 2000 lira vermedik. Daha doğrusu ben istemedim zira bana da kiraya verilen para havaya veriliyormuş gibi geliyor. O yüzden de evim 2+1 değil 1+1. Tabii düzgün banyosu, mutfağı olan bir ev bulamazsam yine verirdim mecburen ama pek memnun olmazdım bu durumdan.

Ha merkezi bir yerde, ise yakın bir evse bu verilebilir.

Dediğim gibi insanların kriterlerine göre değişir secenek.
  • fraise  (23.07.16 01:32:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.