[]

şöyle bi cihaz lazım bana

sketchtoy.com var mıdır?




 
router değil mi işte bu?
wan'dan gelen etherneti takarsın. üzerindeki portlardan kablolu bağlanırsın. wifi router alırsan wireless da bağlanırsın.

  • sutlu nescafe  (22.07.16 22:59:58) 
router +2

ethernet portunu diğer tarafa cizince özel bisi olmuyor. yinede router.
  • anonymice  (22.07.16 23:01:55) 
iş yerinde modem yok ama :P nerede bilmiyorum. bu yüzden bilgisayarın arkasına gelen ethernet kablosuna ek yapıp hem wifi hemde ethernet yapmayı düşündüm. sonra o wifiyi bilgisayara kurduğum program sayesinde telefona paylaşabileceğim.

usb wifi ile benzerlikleri var ama değil. çünkü modem yok. usb wifim olsa bile bağlanamam yani. o yüzden kablodan gelen interneti paylaşmam gerek.
  • freetakilir  (22.07.16 23:03:36) 
veya 1 ethernet kablosuna ek yapsak nolur şöyle: sketchtoy.com


  • freetakilir  (22.07.16 23:17:50 ~ 23:19:06) 
www.tp-link.com.tr
örneğin burada mavi yere bilgisayara takılı olan kabloyu takarsın önce. sarı çıkışlardan da kendi bilgisayarına kablo çekersin. wifi özelliğini açarsan da telefondan kullanırsın. böyle olunca bilgisayara ekstra program kurmana gerek kalmaz.

  • sutlu nescafe  (22.07.16 23:24:27) 
çok çok büyük bu. usb boyutunda bişey arıyorum.


  • freetakilir  (22.07.16 23:32:07) 
www.tp-link.com.tr
ya da ethernet splitter diye arat. çalışır mı emin değilim. ip vermesi vs nasıl olur..

  • sutlu nescafe  (22.07.16 23:38:38) 
İş yerinizin network admin'i ile görüşün. Kafanıza göre yaptığınız ekler networkte problemlere yol açabilir. Sonra adamlar sorun nerde diye arayıp duracak. Bunun dışında, oraya taktığınız switch, router benzeri bir cihaz networkte güvenlik tedbirleri alındıysa işlevini hiç gerçekleştirmeyebilir. Boşa para harcama ihtimaliniz de var o yüzden.


  • synesthesia  (23.07.16 00:12:43) 
  • late viper  (23.07.16 01:00:01) 
son linkteki işimi görüyor gibi ama bişey daha merak ettim. işin içine wifi girince illa güçtemi gerekiyor? bunlar ya adaptörlü ya da usbden güç alıyor. ethernet kablosu bu işi görmez mi?


  • freetakilir  (23.07.16 01:43:24) 
Usbden çalışıyormuş. Linkteki. Ürün.


  • sutlu nescafe  (23.07.16 08:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.