[]

sac rengini gunesle birlikte acan spreyler, yaglar ise yariyor mu?

sac rengim koyu kestane. hic boyatmadim. yazlikta 1 2 ay kaldigim zamanlarda gunes sayesinde renk tonu biraz aciliyordu (ozellikle uclari), pek seviyordum. artik o kadar uzun sure kalamiyorum maalesef. gelecek hafta 10 gunlugune tatile gidiyorum; su spreylerden filan alsam sacima sursem ayni etkiyi yaratir mi? yoksa turuncu, kizil gibi sacma bir renk mi olur? hic mi acilmaz? saca zarar verir mi?

bir de biraz bakindim ama spreyler genelde sarisinlar icin. papatya suyunu cok onermisler, o olur mu ki? ya da onerebileceginiz baska yag, sprey vs var midir? tesekkur ederim simdiden herkese.

not: boyat demeyin, beyazlar dolana kadar sacimi boyatma yanlisi degilim. bir de dedigim gibi o gunesten acilmis tonu seviyorum ben.

 
boyatmak değil de bir sıvı var. kuaförde onu sürüp bekletiyorlar. ne kadar çok bekletilirse o kadar açılıyor saçının rengi. sen tonunu belirtirsen onlar direkt uyguluyorlar. bir defa yaptırmıştım 3 yıl ekmeğini yedim. çok güzel bir şey.

edit: saçlarımın uçlarını hafif açtırdığımda herkes doğal durduğunu söyleyip çok beğenmişti. sürekli kestirmeme rağmen hep uçlar daha açık tonda kalmıştı. sonra sonra bitti tabii.
  • ruhen hastayim ben  (22.07.16 19:59:34 ~ 20:01:13) 
Aktardan papatya alıp kaynat. Suyunu sprey şişeye koy ve güneşlenirken sık. Benim saçım öyle açıldı ama ben eşitsizlikten hoşlanmadığım için çok güzel bir ombre yaptırdım. 1 yıl idare etti ve herkes bayıldı.


  • jazzabel  (22.07.16 20:08:49) 
  • nolmus yani  (22.07.16 20:18:44) 
sacsirlari.com

nolmus yani, bu da senin verdigin linkteki jelin sprey hali. daha pratik geldi bana. papatya suyunu kaynatip 10 gun dolastirinca etkisi ayni kalir mi acaba?
  • fraise  (22.07.16 20:42:58 ~ 20:48:13) 
Papatya suyu belli bir süreden sonra bozuluyor sanırım. Leş gibi kokuyor. Bir kaç gün içerisinde bitirmek gerekiyor.


  • jazzabel  (22.07.16 20:44:27) 
loreal'in sunkiss diye bir şeyi var saçları mucize gibi açıyor. jel formuna bir bak derim.


  • antihistaminik  (22.07.16 20:50:23) 
spreyi var mıymış ya? e daha iyi o zaman kreme göre tabi :)

papatya suyunu hazırlamak taşımak bozulmadan bitirmek falan daha zahmetli bence... gidicen papatya alcan da suyunu koymalık sprey şişesi alcan da ohoo. ben olsam direkt bunu alırım daha iyi hem tatilden dönünce de sıkmaya devam edersin dışarı çıkarken falan
  • nolmus yani  (22.07.16 22:24:25) 
John Frieda Go Blonder, gayet güzel açar. Loreal Sunkiss daha turuncumsu açıyor.


  • Lim5  (22.07.16 22:56:40) 
Lim5, go blonder'a daha önce baktım ama sari ya da kumral saclilar için diyor.


  • fraise  (22.07.16 22:57:48) 
Spreyinde hidrojen peroksit var, o yüzden açıyor sarışın dese de. Böyle bir şey olur diye tahmin ediyorum.

encrypted-tbn0.gstatic.com
  • Lim5  (22.07.16 23:55:13) 
Sunkiss kullanıyorum, çok memnunum. Boya gibi buradayım demiyor, görüntüsü epey doğal. Normalde koyu kestane benim de saç rengim, şu an açık kahve tonlarında. Turunculuk vs. olmadı, saçtan saça değişir o muhtemelen.

Boya kadar olmasa da kimyasal hedeler mutlaka vardır. Saç bakım maskelerini ihmal etmemek gerek.
  • veronica supertramp  (23.07.16 00:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.