[]

İşKur'a gitmek

selam herkese
bunalımlardan bunalımlara girdiğim bu güzel günlerde kafamı kurcalayan bir şeyi size sormak istedim.
şimdi mesela ben işkur'a gitsem orada iş arıyorum diye kayıt filan mı oluyoruz? ne oluyor? amerikan filmlerindeki gibi bize iş buluyorlar mı? nasıl işliyor süreç? ben web üzerinden bir özgeçmiş oluşturdum ama başvuru bir şey yapmadım zaten siteyi de anlamadım :/ neyse gidip "s.a ben iş arıyorum hadi bana iş bakalım" desem anlamı var mı?


 
işkur sitesinde ilanlar var onlara başvurabilirsin bir cv oluşturarak.


  • cekilmis gayfe  (22.07.16 19:25:40) 
işkur'a gitmen gerekiyor, site üzerinden yapılan başvurulara %90 geri dönüş alamazsın, orada sana uygun işleri çıkarıyor sonra gitmek istediklerin için çıktı veriyor eline görüşmeye o kağıt ile gidiyorsun, yani evet "s.a ben iş arıyorum hadi bana iş bakalım" dersen kaydın varsa bakabilirsiniz.


  • devorgilla the gunslinger  (22.07.16 19:31:01) 
Öncelikle işkur sitesine kayıt ol, bilgilerini doldurup özgeçmişini oluştur daha sonra bağlı olduğun işkur şubesine gidip danışmanın ile görüş (genelde randevu alın diyorlar ama direk gideni de geri çevirdiklerini görmedim). Görüşme sonrasında da işkur sitesinde verilen ilanlara bak özellikle işbaşı eğitim olanlara, hatta imkanın varsa işe site üzerinden başvurmak yerine iletişim bilgilerinden işverene ulaşıp randevu al görüşmelere git.


  • EkimBebesi  (22.07.16 19:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.