[]

Schengen vize

Merhaba arkadaslar 26 yasindayim aofde ogrenciyim. Yunanistan schengen vizesi alabilmek icin ne yapmaliyim?




 
merhaba.
istenen belgelerinizle birlikte konsolosluga basvurabilirsiniz

  • nax  (22.07.16 11:21:42) 
Şöyle düşün, buradan bir bilgi aldın ancak yanlış. Bu bilgiye göre hazırlandın, yanıldın, istediğin olmadı. Ne kuruma karşı hakkını aramak istediğinde "ama bana ekşi duyuruda anonim bir yazar böyle dememişti" diyebilirsin ne de kendi kendinin vicdanını rahatlatmak için aynı şeyi söyleyebilirisn. 16 temmuz'dan sonra da vize başvurularında değişiklikler olmuş olabilir, geçmiş deneyimler de yol göstermez. Yani aklın gereği resmi ve güncellenen web sayfalarından bilgi alman gerekiyor.

www.vfsglobal.com

www.schengenvisainfo.com
  • shadowcat  (22.07.16 11:24:58 ~ 11:29:27) 
Yunanistan, kısa dönem yani 90 güna ltı vizeler için Kozmos adındaki araci bir kurumla çalışıyor, VFS ile değil.

www.kosmosvize.com.tr

Evraklarını teslim etmen için randevu alman gerekiyor. Her şey yukarıdaki sitede yazıyor. Bu siteden halledebilirsin.
  • sukrug yu geayz eym gogin hogym  (22.07.16 11:30:17) 
Bir iste duzenli calisiyor olman lazim.


  • stavro  (22.07.16 11:35:25) 
ailenin maddi durumu çok iyi değilse aöf kurtarmaz seni. bu benim fikrim tabi


  • cekilmis gayfe  (22.07.16 11:42:38) 
Yunanistan belli şehirlerde VFS belli şehirlerde Kozmos ile çalışıyor. Ne meraklıyız bi önceki posta giydirmeye...


  • minyatur dev  (22.07.16 11:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.