[]

FETÖ destekçileri de yargılanacak mı?

Binlerce hakim-savcı yargılanıyor, "Feto'ya çete diyemezsiniz!" diyen Adalet Bakanı da yargılanacak mı?

Tankın üzerine çıkan kahramanlar varken, "O başımızın üzerinde" diyen eski başbakan yargılanacak mı?

20 binden fazla öğretmen görevden uzaklaştırılırken "Cemaatin devlette kadrolaştığına kargalar güler" diyen milli eğitim bakanı da yargılanacak mı?

"Bu ülke sana hasret" diyen de yargılanacak mı?

Terör örgütüne "ne istediyse veren" sayın başbakan yargılanacak mı?

Terör örgütü liderine kürsüden hasretlerini iletenler de yargılanacak mı?

Terör örgütü lideri ile görüşmeye 10 bin kilometre yol giden, selamlarını saygılarını ileten, isteklerini EMİRLERİNİ soran siyasiler de yargılanacaak mı?

FETÖ etkinliklerinde kürsüden övgüler dizenler de yargılanacak mı?

Sizce yargılanacak mı? Hayırsa neden?

 
@üğpoıuy: peki mesela pkk'ya destek olan belediye başkanları falan çıkıp "biz de kandırıldık, pkk mensubu olduklarını bilmiyorduk" derse ne olacak


  • babilbaligi  (22.07.16 10:00:25) 
@babilbaligi cidden yasin kaç senin?
pkk zaten çoğu saldirilarını üstleniyor.
hal böyleyken kandırılmak bunun neresinde?
  • 1adam  (22.07.16 10:03:59) 
hayır yargılanmayacak, çünkü haşmetli padişah öyle emretti.


  • Apocalypse  (22.07.16 10:15:46) 
@1adam; fetö'nün bir örgüt olduğu, amacının devleti ele geçirmek olduğu 1987'den beri açık açık söylenirken bunu bilmeyen mi kaldı? adamların yıllardır çıkardığı derginin adı "sızıntı". söylemeyen, uyarmayan, yazmayan, çizmeyen kalmadı. kandırılmak bunu neresinde?

"tamam pkk terör örgütü, ama bunlar beni aracı turistik gezi için kullanacaklarını söyleyerek kandırdı" derse ne olacak? "benden kamyon istediler, .bomba taşıyacaklarını bilmiyordum" derse ne olacak? "çukur kazmamı istediler, boru geçireceğiz dediler, bomba döşeyeceklerini bilmiyordum" derse ne olacak? "hem belediye başkanının emrinde bir milyona yakın polis, kendisine doğrudan bağlı mit de yok, nereden bilsin, kandırılmıştır yazııık" diyecek miyiz?

yaşım 30, sana kaç lazım?
  • babilbaligi  (22.07.16 10:55:16) 
ben ikinci yazdigina cevap vermistim. sen hepsini bir arada sundun. neyse.
senin demene göre savunma olarak ileri sürecekleri şeyleri bak biraz daha ilerleteyim o zaman
- kaynakları (ödenekleri) kimsesiz çocuklar için kullanacaklarını söylediler nereden bilebirdim böyle olacağını?
böyle gitmez ki bu. dikkate alinmaz. komik olur.hepsi bir anda degil belli süreler icinde ilerleyerek bunlar yasandı. o nedenle hepsini aynı kapsamda degerlendiremezsin. su ana kadar pdy fetönün silahli bir hareketi olmadi. oysa digerinin 30 yili askin silahli eylemleri var. devlet her güvenlik birimiyle dikkati doguya vermisken umulmadik bir darbe girisimi oldu. hainligin dik alası maalesef türkiye de yasaniyor.
  • 1adam  (22.07.16 11:32:07) 
@1adam: özetle bir terör örgütü diğerinden daha kıdemli, dolayısıyla eşit tutulamaz mı diyorsun? doğru mu anladım?


  • babilbaligi  (22.07.16 11:35:13) 
@babilbaligi
görünüm olarak ayni renk (burada eşitlik söz konusu) ama etki olarak farkli ton (sanirim bu da denklik oluyor) içerisindeler bana göre. ama tabii ki bu işin hukuki yanı çok daha baska algılanabilir.

  • 1adam  (22.07.16 11:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.