[]

sterlin alacağım fakat

kadıköydeki döviz bürolarında zor bulacağımı söyledi bir arkadaş. doğru mu? yarın fazla vaktim yok, kesin olan bir yere gitsem iyi olur. nerede vardır?




 
Sterlin bulursun diye tahmin ediyorum. Sonucta bir suru ingiliz var, ingiltere'ye giden var.


  • diable00  (21.07.16 20:20:13) 
ya tamamen alternatif olacak ama söylemeden geçemedim. kullandığın bankanın atmlerinden döviz çekebiliyorsan ve sterlin hesabın varsa (yoksa da önce açtırdıktan sonra, hemen oluyor zaten) internet bankacılığından sterlin alıp bankanın atmsinden komisyonsuz çekebilirsin aslında. hem dövizciye ödeyeceğinden daha az komisyon ödemiş olursun.


  • in vino veritas  (21.07.16 20:20:49) 
kadikoyde de bulamazsan memleketi terkedelim. kesin bulursun, en olmadi kadikoy merkez sube bankalara bak, isbankasi, garanti vs kesin vardir.


  • exlibris  (21.07.16 21:30:19) 
Kadikoy'de kesin bulursun.

Carsida satir doviz var. adamlarda her para birimi var neredeyse.
  • kuehles blondes  (21.07.16 23:08:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.