[]

Ataşehirde bir kargonun b.düzü ya da c.bağa yarın gelmesi mümkün mü?

Bir kağıt parçası. Bakıyorum şirketlere, gün içinde vemrek lazım diyor.

Bu akşam 7-8 gibi versek yarın sabah ya da öğlen 1e kadar gider mi?


 
Acil teslim seçeneğini kullanın.
Daha mantıklı önerim biraz daha masraflı olsa da moto kurye tercih edin.
Kargo büyük ihtimalle yetişmez çünkü.
  • cakabo  (21.07.16 17:03:51) 
7-8 gibi kargolar kapalı olabilir ya da teslim almayabilirler. Moto kurye +1
Zaten alsalar da ertesi güne de kalabilir.

  • matilda  (21.07.16 17:06:29) 
yurtiçi'nin sistemi 7'de kapanıyor örneğin ama gittiğiniz kargo şirketi işi yokuşa vurup sistem kapandı diyebilir. telefonla teyit alırsanız gidip şubeye bırakın ve mutlaka kargo takip numarası isteyin. bu şekilde işleme girdiğine emin olabilirsiniz.


  • lazpalle  (21.07.16 17:19:57) 
Moto kuryeler de çok pahalı ya 80 100 lira filan. Bir kağıt için vermek istemiyorum.


  • Cursed Chico  (21.07.16 17:20:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.