[]

giyilmeyen kiyafetler- bi akil verin

Evdeki kiyafet fazlaligindan rahatsiz oluyorum. Bazilarini zayiflayinca giyerim, bazilarini resmi ise baslayinca giyerim bazilarini da bu cok guzel hatira kalsin diye atamiyorum. Bunun disindakileri zaten veriyorum ama bu istifciligim sinirimi bozmaya basladi. Vermek istedigim cok sey var ama verdigim kisinin isine yarasin istiyorum. Mesela ankaradayken kuzenime verirdim, durumlari iyi degildi ve cok isine yarardi verdiklerim. Ben de mutlu olurdum giydigini gorunce. Bulundugumuz ilde tanidigim kimse yok genelde insanlar tesetturlu. Kiz yurduna goturup vereyim dedim, ne aracimiz var ne bunlari tasiyabilecegim birsey. Ceketti mini elbiseydi bunlar suriyelilerin de isine yaramazki versem. Napiyim bana bi yol gosterin. Instagramda falan satisa cikarsam ucuz bir sekilde. Alan olur mu? O parayi da bir hayir isinde degerlendiririm ihtiyacim yok aslinda. Ne yapayim? Hem ayirma kriterleri icin hem de ne sekilde degerlendirebilecegim konusunda yardim eder misiniz?




 
Kızılay Giyim Bağış Kutularına bağışlayabilirsiniz.

Edit : şimdi biraz araştırdım da sanırım sadece İzmir'de var bu kutulardan, ancak emin olamadım. www.kizilaykonak.org.tr
  • tss  (21.07.16 16:18:27 ~ 16:19:51) 
instagramda temsili ücretlere satabilirsin, alan kargo parası + 5 tlye almış olur mesela, sonra o 5 tllerle mama alır sokak hayvanlarına dağıtırsın, bunu da instagramdan yayınlarsın ne güzel olur :') istifçilik çok fena üç ay içinde iki kere taşındım ikisinde de torba torba kıyafet verdim, iki ay sonra yazlık kışlık yaparken daha torbalar çıktı. içim ağlıyor bi yandan ama kullanmayacağım belli şeyleri tutmamayı başardım bu sene :')

en kötü ihtimalle çöp kutusunun yakınlarına güzel ve ağzı açık bir torbayla bırakırsanız bence sahibini bulur.
  • freya  (21.07.16 16:20:16 ~ 16:20:45) 
kadın koordinasyon merkezi

444 00 93 ara bağışlamak istiyorum de
  • lonelyman  (21.07.16 16:23:29) 
Guneydoguda bir ildeyim arkadaslar. Burda kiz yurdu disinda topluca verebilecegim bir yer yok. Oraya goturmek icin de arabamiz yok.
@freya yikayip utuleyip gondermek lazim onu da degil mi? Ceketler falan kuru temizleme gerekir o zaman. Offf patladi bunlar elimde :) Sokak hayvanlari icin mama fikri cok guzel bu arada.

  • curukturpkokusu  (21.07.16 16:29:32) 
beyaz masa'yı arayabilirsin. gelip alıyorlar.


  • pinman  (21.07.16 16:44:11) 
ben hepsini askılara koyup çöpün tutamağına asmıştım.


  • hakim oynayin dedi  (21.07.16 16:45:07) 
Lokman Hekim Vakfı ile çalışıyoruz biz. Şirkette belli noktalarda "iyiliğe dönüştür" kolileri var. herkes kıyafetlerini atıyor kolilere. doldukça vakfa gönderiyoruz. İhtiyaç sahiplerine veriyorlar. dilersen Lokman Hekim Vakfına gönderebilirsin.


  • suicides underground  (21.07.16 16:53:53) 
benim de aynı şekilde giymediğim iyi durumda ve bazıları da hiç giyilmemiş kıyafetlerim için ne yapacağımı bilmiyorum bu başlığı takip edeceğim .


  • devilone  (21.07.16 17:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.