[]

Uçuşu olanlar için bilgilendirme (Turizm firmasından geldi)

Hello,

Çok soru soran oluyor, belki işe yarar diye paylaşıyorum:


Değerli Müşterilerimiz,

Öncelikle yaşanan elim olaylarla ilgili üzüntümüzü paylaşmak isteriz.

Yurt dışı çıkışlardaki son değişikliklerle ilgili bilgilendirmemiz aşağıdaki gibidir;

KIBRIS VE YURT DIŞI ÇIKIŞLARINDA TÜM PASAPORT SAHİPLERİNİN ;

Check in işlemleri için havalimanına erken gelmeleri (min 4 saat) ve yanlarında çalıştığı firmaya ait çalıştığını gösteren SSK dökümü, Kurum kimliği ; eğer Kurum kimliği getiremiyor ise bağlı bulunduğu firmadan çalıştığına dair antetli kağıda yazı getirmeleri gerekmektedir. Emekli misafirlerin emekli olduklarına dair belge, şu anda çalışmıyor ise sgk dökümü , ev hanımı ise SGK den ''SGK kaydı yoktur '' şeklinde yazı alınmalıdır.

Yeşil pasaportu olan misafirlerin pasaport kontrolü sırasında GBT sorgusu yapılıyor ayrıca kişilerden yeşil pasaportu almasına hak sağlayan kurum/kuruluş neresi ise oradan alınmış görev yeri belgesi, yurt dışı çıkış izin yazısı kağıdı istenmektedir.

KKTC'ye seyahat edecek olan T.C. vatandaşlarının Kimlik yada Pasaport başta olmak üzere SGK/BAĞKUR yada çalıştıkları iş yerlerinden çalıştıklarına dair antetli belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Kıbrıs rezervasyonları için polis, asker, emekli asker veya emekli polis, kamu görevlisi, devlet memuru mensuplarının yurtdışı çıkışlarında kimlik ile çıkışları durdurulmuştur. Pasaport ve ilgili belgeler olmadan çıkış yapılamaz.

Kimlik ile çıkış yapacak misafirlerimiz içinse GBT kontrolü yapılmaktadır. Pasaport kontrol sırasındaki uzun kuyruklar sebebi ile normal sürenin birkaç saat daha öncesinde havalimanında olması gerektiği ve mutlaka chek-in yaptırmaları konusunda bilgi verilmesi ricadır.

Bilgilerinize sunarız.

 
e-devlette Sigortalılık Tescil Ve Hizmet Kaydı Tespiti başlığı altında buldum daha detaylı ve yazılı biçimde basılıyor. doğrulama için barkod üretiyor. bunu kabul edeceklerini düşünüyorum.


  • hakuna matata35  (21.07.16 13:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.