[]

Bisiklet Turuna Çıkacaktık-Ohal Oldu.

Sevgiler.
Bu cumartesi 2 kişi olacak şekilde Ankara-Kıbrıs-Denizli rotasında yaklaşık 20 günlük bir bisiklet turuna çıkacaktık. Tur esnasında benzinliklerde, cami bahçelerinde, yol kenarlarında çadır kurmayı düşünüyorduk.

Malum, OHAL ilan edildi. Sıkıntı yaşar mıyız? Gecemiz gündüzümüz belli olmayacak. Sürekli ihbar edilip göz altında tutulur muyuz?
Not: Sicillerimiz çok temiz.
Teşekkür ederim.

 
bir şey olacağını sanmam. kimlikleriniz yanınızda olsun, o önemli. tabi önümüzdeki günlerde olabilecek olumsuz gelişmelerde gittiğiniz yerlerde sokağa çıkma yasağı olursa işte o zaman sıkıntı.


  • lazpalle  (21.07.16 12:33:31) 
Daha önceki turlarımızda sırf cami avlusunda konakladık diye jandarma çağırmıştı köylüler. Şimdi durumlar çok daha karışık. Korkuyoruz açıkçası.


  • slymene  (21.07.16 12:35:30) 
Seyahat tavsiyesi değildir :)

Bence çıkabilirsiniz. Başınıza gelebilecek şeylerin başında adım başı kimlik kontrolü + GBT taraması olur en fazla. Çadır için cami bahçesi uygun değil, benzinlikler mantıklı, yol kenarları tehlikeli... Rotanızı iyice çizip yolunuz üzerindeki camping benzeri yerleri hedef bellerseniz daha iyi olur.

Sizin seyahatiniz esnasında geçiş yaptığınız bölgelerden birinde sokağa çıkma yasağı gibi ekstrem bir durum yaşanırsa, ona göre hareket edersiniz.

Dediğim gibi bunlar hep şahsi fikirlerim ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • minyatur dev  (21.07.16 12:36:01) 
Koylu sevimlidir misafirperverdir diyene inanma zaten,koylu direk jandarmayi arayip buraya dororist geldi diyor,fena uyuzum onlara kac sefer basima geldi.

Petroller kalmak icin mantikli,bolge trafikler oluyor yol uzerinde onlarada yanasmak mantikli ,kapiya bilgi verip guven icinde uyuyorsun,sonra devlet kurumlarida yardimci oluyor.diyarbakirda dsi bolge misafirhanesinde kalmistim oyle,kocaman bir sulama havuzunda yuzmustum gece.
  • duptıs  (21.07.16 12:49:29) 
slymene, bizim köye gelenler de oluyor ama hiçbirinin jandarma çağırdığını görmedik, duymadık. Köylüden zarar gelmez. Yeter ki köy muhtarını bulup öncesinde haber verin ki insanlar da bilsinler. Köylü halk çadır olayını anlamaz, bize direkt olun :) İnsanların köy olsun, mahalle olsun, bugüne kadar yaşadıkları ve sahip oldukları olağan tarzlarına ters gelen farklılıklar her zaman kuşku uyandırır, bu da bir kenarda dursun :)


  • dessy  (21.07.16 12:53:21 ~ 12:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.