[]

Düzenli olarak yaptığınız yemekler?

Kesin bir kararla dışarıda yemeyi bıraktım fakat yapabildiğim 3-4 tane yemek var (Pilav-tavukgöğsü,kıymalı makarna,tarhna çorbası) haftalık alışverş yapıyorum kahvaltılık,salata malzemesi bi de yazdığım yemekleri yapıcağım malzemeler fakat bi yere kadar gidiyor hep aynı şeyleri yemekten bayılcam.Başka çabuk pratik ne yemeği yapabilirim?

Not:buzlukta tutup arada çıkartıp yiyebileceğim tarzyemekler daha iyi olur
Not2:Evde fırın yok

 
ispanak pisirebilirsin.
sebze kizartmasi yapabilirsin.

  • nax  (20.07.16 23:26:38) 
köfte yapabilirsin oldukça kolaydır. ızgaraya da atabilirsin. bulgur pilavı da kolaydır mesela. taze fasulye de. soslu baharatlı tavuk pişirebilirsin, yine tencerede et patates de olur. bunların hepsi düzenli pişer bizde.


  • ruhen hastayim ben  (20.07.16 23:49:59) 
Fırında kabak mücver.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.07.16 00:24:20) 
Mantar sote falan.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.07.16 00:25:02) 
kremalı soslu makarnalar çok güzel oluyor. ister sebzeleri soteler krema ile karıştırırsın ister tavuk et biraz da köri mis :) hem de çok kolay!

semiz otunu alıp, salatalık ile beraber doğrayıp üzerine sarımsaklı yoğurt oh mis :) yiyeceğin zaman üzerine de tereyağ yakabilirsin mesela biraz biberle.

yoğurtlu kabak mesela. kabağı dilimleyip yağda sotele. üzerine sarımsaklı yoğurt yine yağ yakabilirsin üzerine.

karpuz peynir ekmek ve üzüm peynir ekmek güzel alternatif bence :)
  • kam davulu  (21.07.16 00:46:50) 
Patates ve sogani kup kup dograyip tavada kizartiyorum birlikte, patatesi once kizartiyosun biraz tabi, ustune pul biber tuz, kekik, sarimsak ohh
Makarnaya kup domates konserveyi bocalayip rende peynir ve pul biberle suslemece
Patlican kabak biber kizartip sarimsakli yogurtla yemece
Pismis kirmizi biber ve sogani domates ve beyaz peynirle karistirip salata seklinde yemek bu da cok iyi oluyo
  • beriberi  (21.07.16 08:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.