[]

Hayat çok sıkıcı -Zaman geçmiyor

Hergün sanki 1 önceki günün fotokopisi gibi geçiyor.

sabah kalk-duş al-işe git-kahvaltı yap-çalış-öğle yemeği-çalış-işten çık eve gel-yemek ye- bira iç film seyret-porno/31- duş al-yat.

Yaş 33/ arkadaş yok gibi-olanlar çok sıkıcı/yeni arkadaş edinmek çok zor geliyor.hiç konuşkan değilim/konuşmayı sevmiyorum. Yakışıklı değilim, şişko götlü göbekli insanım, "spor yap" tavsiyesi maalesef tarafımdan kabul görmüyor. İşin özeti bok gibiyim, hayattan zevk almıyorum artık.

Evet durum bu, napiim ben?

Siz neler yapıyosunuz hayattan zevk almak için?

 
Kedi kopek bi hayvan al sokaktan besle. Oyuncagiydi yurutmesiydi, egitimi susu busu oyalar seni hem de bir can yoldasin olur


  • beriberi  (20.07.16 22:46:29) 
(bkz: tas atayim kolum yorulmasin)

cabaliyorum iste
  • yuzır  (20.07.16 22:47:25) 
Tek bir tavsiye isterseniz yukarıdaki tüm maddelere iyi gelecek önerim windsurf'e başlayın demek olur.
Bireysel bir spor gibi görünmesine rağmen adamı konuşturur, çevreniz olur, sıkıcılıktan uzak bir yaşama merhaba demiş olursunuz. Göt, göbek gider, erir, şekle girer. Omuzlar ister istemez gelişir, bir 6 ay sonra siz bile inanamazsınız. Zevk kısmı ise en garanti yeri.

Bir kursa yazılın, isterseniz garantili hocalar önerebilirim, ve 4-5 farklı gün denemesi için kararlı olup devam ettirin. İlk başlangıç zordur, ama 5-6 deneme sonrası sarar, isteseniz de bırakamazsınız :)
  • iqt  (20.07.16 22:49:37) 
@iqt

nerde yapçaz onu? benim lokasyon bursa.
  • zikardo  (20.07.16 22:52:12) 
Benim tavsiyem Alaçatı olur. Kışları daha kolay ve rahat. Sanıldığı gibi üşüme ya da hasta olma durumu falan olmaz kıyafetleri var zaten. Hafta sonlarınızı ayırırsınız, her türlü aktivite olur.


  • iqt  (20.07.16 22:58:17) 
Aa her gün farklı şeyler yaşıyoruz şuracıkta nasıl aynı dersin?
:)
Bence her hafta sonu için özel bi plan yapabilirsin yaşadığın şehirde.

Yemek seviyorsan ki seviyorsun gibi, böyle kuytu köşe kalmış ama x yemeği çok meşhurcu yerler bul(bloglar, kitaplar) onlara git bişeyler ye vakit geçir. Sonra sağda solda ahkam da kesersin, hem bakarsın bi kız arkadaşını davet edersin şuranın şusu mükemmeldir diye mesela. :)

Spor yapmasan da açık havaya çık. Biraz ağaç gör yeşil gör. Ha aklıma gelmişken kuş gözlemi yapabilirsin ilgini çekerse. Şimdi göç mevsimi olduğunu sanmıyorum ama kuş türlerini araştırabilirsin, güzel hayvanlar. Bilgi sahibi olmak da eğlenceli. Sonra güzel bi dürbün de alabilirsin. Hem spesifik bi alan olduğundan bunların dernekleri falan da var yeni insanlarla da tanışırsın. Çok sıcak kanlılardı benim tanıdıklarım.

Takıldığın mekanları değiştir. Ben mesela taksimden baya kopuk olduğum için gittiğimde de hep aynı yerlere giderdim, geçende teraslı şık makul bi meksika restoranına gittim değişik güzel bi akşam geçirdim.

Ailen yakınında mı bilmiyorum ama arada akraba ziyaretleri de iyi gelebiliyor. Ben ne kadar uzak kalsam ve sıkılsam da görüştüğümüzde bi kaç saatliğine olduğumdan farklı davranmam gerektiği için değişiklik oluyor gibi. İyi vakit değil ama hem onlar da seni gördüklerine mutlu olur sen de olursun dolayısıyla.

Aklıma gelenler bunlar. Telefondan da bu kadar yazabildim.
Umarım mutlu oluruz.
  • nıç  (21.07.16 00:13:10) 
spor yap ı ıstemıyorum dıyen bursadaki adama surf teklif eden arkadas aksamıma renk kattı:)))

kardes hepımız aynıyız ne beklıyosun ki?

hayat boyle ıste bısey yapmasanda bıtıp gıdecek, neredeyse yarısı bıtmıs.

iş arkadası bulmaya calıs ya da eksı duyurudan bursada bırılerı cagır bı arkads bulursan ıkınıs cagırırsınız yenı bırılerını kendıne guvenınde gelır olaylar gelısır
  • hopp  (21.07.16 00:21:16) 
  • dafaisss  (21.07.16 05:06:39) 
:) sayın hopp..
Spor yap demiyorum, surf yap diyorum.

Denemeden anlamak çok zor tabi ama fiziksel bir engeliniz yoksa ileri bel fıtığı, diz ya da omuz rahatsızlığı gibi, en kısa sürede en yüksek faydayı göreceğiniz, size zihinsel, duygusal, fiziksel, disiplinel anlamda katkı sağlayacak güzel bir aktivite, etkinliktir surf. Deneyin bahsettiğim kapsamda, sonra konuşalım :)
  • iqt  (22.07.16 09:06:42) 
Hayatını birisinin gelip senin için değiştirmesini beklersen bu şekilde devam etmesi normal.


  • arnold schwarzeneger  (22.07.16 09:08:36) 
Kendin için bu güne kadar ne yaptın? Ona göre yorumlayalım, fikir verelim.

Örneğin, kendini daha iyi hissetmek için ne yapıyorsun?
Yeni arkadaşlar tanıyabilmek için ne yapıyorsun?
Dışarı çıkma sıklığı ne?
Spor yapmasan bile "şişko götlü göbekli" olarak kendine yaptığın etiketlendirmeler için ne yapıyorsun?
...

"napiiiim ben?" diye sormuşsun ama aslında kendin için hiçbir şey yapmaya hevesin yokmuş gibi.
  • dessy  (22.07.16 09:12:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.