[]

arzu artışı- 2

Kimseye söylemediğim, asla söyleyemeyeceğim şeyleri de buraya pat diye yazıyorum, artık sonum hayır olsun.

Gittikçe işi gücü de etkileyecek gibi geldi bugün. Cinsel isteğimde artış limitleri zorlamaya başladı. Çok tuhaf bir şekilde hayatta gerilim arttıkça sevişme isteğim tavan yapıyor. Çoklu partner, pornografi, cinsel içerik, anonim bir birleşme fikri gibi şeyler yok. Cinsel bağımlı kategorisi dışıyım. Ancak sedece tek bir kişiyle, sevgilimle, böyle uzun sevişme gibi şeyler de olmadan, hardcore' birleşme isteği. Çok şiddetli, yabani, saf, çok fazla yaşamla ilgili bir arzu.

Teorilerle, yazı-çiziyle uğraştığım bir işim var, sürekli düşünceler, insanlar, konuşmalar. Bugün iş sırasında bazı seks sahnelerimiz geldi mesela aklıma birden olmadık yerlerde, bedeni falan. İşten çıkıp hemen koşuya gittim, ne yapayım. Biraz canlı hissedeyim hem de yorulayım diye. Dinlendim, şu anda yine his yavaş yavaş gelmeye başladı. Ne yapacağım ben ya? Bir hiperseksuelite durumu var ama hiç böyle şeyler hissetmediğim seksin aklıma bile gelmediği dönemlerimi de hatırlıyorum. Erkek arkadaşıma çok çaktrmamaya çalışıyorum şimdilik, yoksa sahiden sürekli sevişmek zorunda kalacağız. Özelikle kadınları merak ediyorum ama erkekler de yazsın lütfen. Oldu mu böyle dönemleriniz? Ne tetikliyor sizce bizi? Böyle sürekli düşünceyle, kültürle, politikayla uğraştığım için bilmeden canlı, üreyen bir şey de mi, hayvan da mı olmaya çalışıyorum? Olan bitenden mi kaçıyorum? Ne yapıyorum?

 
Biz erkekler hep böyleyiz ya, değil miyiz? Anormal miydi bu? :) şaka bir yana, psikolojik ve hatta fiziksel olarak yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir ya da bastırdığınız bazı duygular artık yeter diyor olabilir.


  • dostlarorkestrasi  (20.07.16 22:01:40) 
Bana oluyor bazen. Erkeğim. Çözüm düzenli mastürbasyon. Fırsatın varsa isteklerini bastırma.


  • dissendium  (20.07.16 22:08:36) 
Bir daha kontrol etsene bir yerinde pipi falan olmasın:)
Yani erkekler için bile normal değil bence bu durum. Bu tarz kadınları duyunca şaşırıyorum gerçekten. Benim sevgililerde mi problem var anlamadım.
Yeidğinize içtiğinize dikkat edin.
  • benaslindayohum  (20.07.16 22:22:09) 
Biraz bi sürekli sevişin bakalım o zaman ne olacak. Bu neden bir seçenek değil?


  • naberabi  (20.07.16 22:34:16) 
Olmuyor değil. Hormonaldir deyip gsripsemiyorum genelde, hep en doğurgan zamanlara denk geliyor bu haller. Alkolü bol bol ddüzenli alırsam da olabiliyor.


  • turk kizi  (20.07.16 22:48:56) 
oluyor arada, sebebini bilmiyorum ama baya işin gücün ortasındayken böyle bi sıcak basıyor, deli gibi isteyebiliyorsun. bir keresinde üniversitede çok çalışmadan girdiğim bir final sınavı sırasında çok şiddetli bir şekilde başıma gelmişti. amfideki asistanlara baya alıcı gözle baktığımı hatırlıyorum. bi de şimdi düşündüm de genelde bana hep bi şekilde sıkıntılı, stresli olduğum anlarda oluyormuş. beynin kaçış mekanizması falan mı acaba, bilemedim.

"sen nasıl kızsın pipin var mı baktır" diyen şakacı erkekler şimdiye kadar frijit kadınlarla takılmışlar heralde.
  • ambrosia  (21.07.16 00:41:34) 
Erkek arkadasina niye caktirmamaya calisiyorsun o kismi anlayamadim. Erkek arkadasin da varmis madem sevis iste, bunun cozumu sevis gecer bence, gecmiyorsa daha cok sevis


  • yuzır  (21.07.16 01:10:01) 
normal bence. 2 hafta 0 istek olduğu zaman da oldu, gün içinde afiş olmamak için bol pantolonlar giymek zorunda kaldığım da. arada git geller normal.

ps: erkeğim.
  • materyalist imam  (21.07.16 01:14:00) 
@naberabi, @yuzır, çok çaktırmamaya çalışıyorum çünkü seksin hayatın merkezine kayıyor olacak olmasından, günlük işleyişi tamamen değiştirecek olmasından endişe ediyorum. Bir de ilişkinin dinamiği de değişecek. Zaten sanırım onun da çok çözemediği kadar istekliyim, daha fazla sevişirsek hayat seks etrafında şekillenecek. Mesela koşuya gitmeseydim arayıp o işteyken gel demek, geleyim demek, sevişelim demek isteyecektim. Ne bileyim, bunlar tehlikeli. Ya da eve geliyor bir "Naber?" deyip öpüyorsun. İşte o öpmede ben deli gibi sevişmek istiyorum mesela. Normalde duş alır, yemek yeriz, iki sohbet ederiz, güleriz müleriz. Normalden ayrılmayalım istiyorum.


  • shadowcat  (21.07.16 01:48:46 ~ 01:53:53) 
@shadowcat,

Bu surec normal bir surec degil ki(sizin dediginize gore) normalmis gibi davranasiniz. Normalden farkli olan bu sureci erkek arkadasinla paylasmalisin bence. Senin yontem ise yaramiyor demek ki, bir de naber dedikten sonra aninda sevismeye baslayin, heyecan olur hem lol. Sevistikten sonra yine dusunuzu musunuzu alir, sohbetinizi eder, gulersiniz mulersiniz. Gunluk isleyisi "gecici" bir sureligine degistirebilir belki.
  • yuzır  (21.07.16 01:52:59 ~ 01:54:03) 
anlattığında bir anormallik yok, anormallik arıyosan erkek arkadaşına çaktırmamaya çalışmanla ilgili kısımda ara onu.


  • dafaisss  (21.07.16 02:00:48) 
@dafaisss, biliyor yeterince ne kadar arzuladığımı. Biraz dengeli olsun istiyorum ya, normalden kasıt bu. Işteki adami arayıp da cinsel icerikli şeyler söyleyip dikkatini dağıtıp seks icin çağırmak istemiyorum. Ya da gizli sevişmeler falan. Dengesini böyle sağlamış varsa bir sey demem tabii. Heyecanlı da olabilir ama ne bileyim. Evdeki heyecan fazla zaten.


  • shadowcat  (21.07.16 02:19:06 ~ 02:19:50) 
tamam o dediklerinde de bir anormallik yok, erkek arkadaşın hödük biri mi? ilk defa sevişmiyceğinize göre mütedeyyin biri de değil. dediğin minvalde şeyler yapınca söyleyince sana dair algısının değişmesinden, ne düşüneceği falan mı seni çekindiren ?


  • dafaisss  (21.07.16 02:57:20) 
Kök çakrayı topraklamak lazım.


  • SiyamkedisiZorro  (21.07.16 11:00:03) 
@dafaisss Yok yahu, öyle bir cekincem yok. Hayatımız seks uzerine ilerleyecek, benim hayatimda değişecek, lazim olmayan yerlere zamanlara seks girecek. Ayni seyi değişik kelimelerle tekrarliyorum, daha fazla nasıl aciklayacagim bilmem :(


  • shadowcat  (21.07.16 11:02:43 ~ 11:03:41) 
dediğin şekilde olması sana bir ferahlık vericeği halde onun dışında kanallar (spor demişsin ya mesela) arıyosun ya da kendinde bir sorun aramışsın ya, ondan öyle dedim; yani sorunlu bir şey olmadığı halde anormal algılamana ne gerek var minvalinde.


  • dafaisss  (21.07.16 11:18:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.