[]

yeni modlar alindigindan beri ilk defa duyurusu/cevabi silinenler

var mi? hangi sebepten silindi? ne dusunuyorsunuz?

bana ilk defa oldu ve kurallara cok da aykiri oldugunu dusunmedigim bir cevabim silindi. yani eminim ki yeni bir moderator silmistir. epey sinir bozucu bence. sanirim hem bir seyler silmek icin firsat kolluyorlar hem de bu isi beceriksizce yapiyorlar.


 
Bir şeyim silinmedi de duyuruma gelen tatlı, sohbet içerikli, cevaplar silindi. Bence baba jo siliyor hepsini, ona yüklenelim :D

Kimseyi ispiyonnlamadım şimdiye kadar, o konuda bir fikrim yok.
  • shadowcat  (20.07.16 19:10:14 ~ 19:10:44) 
benim cevabım silindi haklıydı.


  • basond  (20.07.16 19:11:14) 
Isterlerse noktalama isaretinden sonra boşluk bırakmamışsin derler, silerler. Onu da alkışlayan çıkar yani. Burası böyle bi yer.


  • damdanakan  (20.07.16 19:19:16) 
oha yeni mod mu alındı (silin ulan)


  • shotgunwoman  (20.07.16 19:23:49) 
Şimdi silinen cevabınıza baktım, bir yanlışlık yok. Gerçekten de 'Soruya cevap değil'miş.

Mod sayısının çok olmasını biz önerdik açıkçası. Hem bu kullanıcılardan aldığımız bir geri dönüştü, çalıştay sonuçlarından biriydi; hem de aktif modlar olarak sürekli burada olamıyorduk hem de bazı karar isteyen konularda daha çok kişinin fikri olsun istedik.

kaymaktutmayansicaksut ile girdiğimizde ilk birkaç ay çizgim Gandhi ile Hitler arası gidip gelmişti, sonradan bir çizgiye oturttum, hatta oturttuk. Kimine göre iyi, kimine göre fena değil, kimine göre kabus gibi bir çizgi idi. Ancak, şu vardı; aktif olan iki-üç kişi kalmıştık ve sürekli online olamıyorduk. İspiyon da yapılmazsa gözden kaçıyordu. Hatta 'Ne olur ispiyonlayın, internet kullanıcıları da ne olur mesaj atsın' dediğim duyuru cevapları boldur. Bu konuların açıldığı duyurulara mutlaka böyle bir cevap yazmışımdır. Sürekli online olmadığımız için geç dönebiliyorduk ispiyonlara. Şimdi sürekli online birileri var ve bizim mesajlaşmalarımız gün içinde vıcır vıcır. Duyuru'ya girmediğim anlarda bile sürekli vıcır vıcır ekran görüntüleri ile mesajlaşıyoruz, ispiyon değerlendirme tavan yaptı. Kontroller bu nedenle daha sıkı bir hale geldi, gözden kaçmıyor pek bir şey. Ek olarak, yeni arkadaşlar silme, vb. işlemleri yaptılar ama tek başlarına büyük inisiyatifler almadılar henüz. Küçük ve çok net ispiyonları değerlendirdiler genelde. Verilen kararlar ortak veriliyor.

Bir de hatırlatmak isterim, bir-iki aydır 'Soruya cevap değil'leri, hakaret ve küfürleri daha sıkı tutmaya başladık, çünkü mesaj kutumuz ve çalıştayımız 'Yeter artık, daha fazla dalga geçen görmek istemiyorum'larla doldu. Bu arkadaşlar da bu sıkı yönetimin üzerine geldi ancak ortak kararımızın çizgileri zamanla oturacaktır.
  • aychovsky  (20.07.16 20:21:36 ~ 20:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.