[]

Vodafone mobil ödeme kullanımı

galyalılar, yarın sabah civarı başka bir operatöre geçeceğim de vodafone hattımda 6,5 lira civarı bir tutar kaldı. ilk başta bu tutarı iade ediyorlarmış diye sevinirken 5,5 tl işlem ücreti kestiklerini öğrenmemle yıkıldım. tl trasferi yapmak için en az +6 tl bulunması gerekiyormuş hattımda(yani 5 tl atmak için 11 tl olması gerekiyormuş hattım, çıldırırsın.) uzun lafın kısası bunu eritecek yer arıyorum, google play'de erimiyor daha o hizmete geçememişler(!) olayı anladınız işte, nerede eriteceğim bunu? vodafone mobil ödeme olarak bildiğiniz bir yer varsa yeşilleyin de düşmanları güldürmeyelim.




 
iddaa oynuyorsan oraya aktar.


  • amonaki  (20.07.16 16:31:13) 
@amonaki yönlendirmesiyle bağış yapılabiliyormuş. bir gün birinin buraya yolu düşerse bağış yapsın www.vodafone.com.tr


  • fuckirama  (20.07.16 16:39:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.