[]

Organik temizlik ürünleri

Kullanıp memnun kaldığınız, ulaşması kolay olan (marketlerde vs bulabileceğim mesela ya da Türkiye'de online satışı falan bulunan) ev temizliği ürünleri var mı? Bulaşık ve çamaşır deterjanı da dahil.

Turmepa'nın ürünlerine baktım ama organikliği üzerine tartışmalar var bazı bloglarda, sertifikalı ürün olmadığı söyleniyor.


 
migrosta frosch ürünleri var turmepa nın yakınında, yüzey mutfak banyo temizleyiciler ve deterjan olarak

fiyatları biraz yüksek açıkçası 1,5-2 kat kadar
  • freebird5406_2  (20.07.16 14:36:00) 
frosh +1


  • kassiopeia  (20.07.16 14:40:06) 
internetten market fiyatından daha ucuza bulabilirsin.
green clean, sodasan, moms green benim duyduklarım.

green clean bulaşık deterjanı kullanıyorum. iyi gibi.
  • mobydick  (20.07.16 14:44:03) 
Frosch ekolojik sertifikalı değilmiş.

Moms green'e bakıyordum tam şimdi. Sodasan'ı da tavsiye etmişler evet, ona da bi bakayım.
  • buff  (20.07.16 14:46:26) 
Bu arada her organik ürün vegan değildir. İçinde hayvan ürünü barındırmıyor olsa bile hyvan deneyi yapılıyor olabilir. Ona dikkat etmek lazım.


  • Cursed Chico  (20.07.16 14:58:57) 
anam bu markanın ürünlerini kullanıyor:
www.amway.com.tr

  • seyduna6687  (20.07.16 15:20:14) 
Rossmann'da sirkeli ürünler var. Yerleri onunla siliyoruz.


  • Lim5  (20.07.16 15:42:27) 
en son çamaşır için etibor aldım çok memnun kaldım. hem güzel temizledi hem çamaşırlar yumuşacık çıktı. tavsiye ederim. hem de yurdun malı, milli değer.
genel temizlik için loc kullanıyorum amway'in. loc'u tercih etmemin bir çok nedeni var.
öncelikle çok güzel temizliyor. bezi loc olan temizlik suyunda yıkayınca temizlik bezinde kir bırakmıyor , dolayısıyla çok az ürünle çok yer temizleyebiliyorsun. ikide bir su değiştirmek zorunda kalmıyorsun.
ahşap ürünlerde güvenle kullanıyorum, ahşaba zarar vermiyor
ardından durulama gerekmiyor
amway testlerinde hayvan kullanmıyor, doğaya saygılı üretim yapıyor.
(amway distribütörü değilim, olmayı da düşünmüyorum, çok yapışkan tutumları var özellikle netwörk 21 grubunun)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (20.07.16 16:43:38) 
@hayat etibor benim de aklımda ancak etrafımda kullananlardan çok da iyi geribildirim almmadım ya. Kokusunun bi garip olduğunu söylüyorlar, bir de genel kanı günlük temizlik için yeterli ama lekeli çamaşırlarda leke çıkartma konusunda çok yeterli olmadığı yönünde.

Sen kir çıkartmasından memnun musun? Bir de normal derecede mı yıkıyorsun onu kullandığında 40ta falan?

Bir de eskiden burda bir iki markette görüyordum ama tutmadı diye kaldırdılar sanırım, şimdi hiçbir yerde yok. Sen nereden aldın?
  • buff  (20.07.16 16:52:44 ~ 16:53:51) 
valla bizde bu sıra lekeli çamaşır olmadı galiba olduysa da çıkarmıştır. ben daha çok beyazlardaki durumu merak ediyordum. beyazlarda renk dönmesi hiç hoşuma gitmiyor, sarı, gri filan oluyor ya. hiç öyle olmadı, ilk günkü renklerini korudular. beyazlarda sadece ariel toz olanda iyi sonuç almıştım, bu da aynı performansı gösterdi. demek etibor da kumaş gözeneklerinin arasında kalacak bi dolgu maddesi taşımıyor. renk değişimini yapan o dolgu maddeleriymiş çünkü.

kokuda rahatsız olacak bişe yok. normal temiz çamaşır kokusu işte. ben hanidir yumuşatıcı kullanmıyorum belki parfümlü kokuya alışık olmadığımdan eksikliğini hissetmemiş olabilirim. bence deterjan, yumuşatıcı parfümlü olmayınca çamaşırın temizlenip temizlenmediği daha iyi anlaşılıyor.
koku için lavanta alıyorum ben. yarım kilosu hayli yere yetiyor artıyor bile. torbalara koyup dolaplara çekmecelere koyuyorum. bazen de sabun koyuyorum. geçen yaz çok güzel kokulu sabunlar buldmuştum full yasemen filen bi yı oldu hala koku vermeye devam ediyorlar.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (21.07.16 15:56:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.