[]

zma hakkında

antrenman yaptığım günlerde kullanmak üzere zinco, apikobal ve magnezyum üçlüsü satın aldım eczaneden, zma yerine kullanmak için. birkaç sorum olacak:

1-ben sadece antrenman günleri kullanmayı düşünüyorum aslında ama her gün kullananlar da varmış, çok ağır değil benim çalışmalarım, gerek var mı her gün kullanmaya?
2-günün hangi saatinde kullanmalı? çoğunluk gece yatarken içiyormuş, ama bunların her birini alınca kafadan 2 bardak su içiyosun zaten sonra gece yarısı uyku da bölünüyo. gündüz içsem ya da bir kısmını sabah bir kısmını gece içsem olmaz mı?
3-herhangi bir yan etkisini gördünüz mü bugüne kadar zma'nın?

 
1: İki şekilde de olur.

2: Gündüz de kullansan olur gece de. Aç karnına kullandığın sürece saati çok önemli değil.

3: Yanetki sayılır mı bilmem ama; ZMA'nın, ben çok ihtimal vermesem de, içindeki çinkonun testosteron miktarını artırdığına inanılıyor. Kullanan kişiler bu nedenle erotik rüyalar gördüklerini söylüyorlar ama olay tamamen plasebo bence. Hiçbir supp. testosteron miktarına etki etmez. Hele testosteron miktarın normal düzeydeyse etkisi %0'dır.
  • angelus  (20.07.16 13:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.