[]

' yaşamak'

baya boktan bir şey galiba.
hayat size mi güzel, size de mi güzel değil?

edit: sunu da ekleyeyim. korkmuyor olsam yaşamıma son verirdim. siz de böyle düşünüyorsanız ölmeme sebebiniz nedir? hayatımda cogu seyi, hatta evet nerdeyse her seyi zorunluluktan yapıyorum. bence bir cogumuz böyle. sevdiğimiz bir şey olsa bile bir noktada zorunluluga dönüşüyor. ya da aslında onu gercekten sevdiğimiz için yapmıyoruz.

 
bana da güzel değil


  • ghilleinthemist  (20.07.16 02:57:29) 
Yaşamak için sebebi olanlara güzeldir herhalde, duygusallaştım lol bana da güzel değil :'(


  • Golden Ratio  (20.07.16 02:58:33) 
Orta Doğu ülkelerinde yaşamayı "yaşamak" olarak sayma.


  • sorumatik  (20.07.16 02:58:40) 
Bayagi amacsiz ya benimki sanirim, yani tutkuyla yaptigim, beni mutlu eden seyler fln yok, gayem de yok. Guzel oldugu zamanlar da var, kotu oldugu zamanlar da. Kotuler agir basiyor genelde. Soyle bir donup baktigimda mutsuz anlarimin daha cok oldugunu goruyorum.


  • yuzır  (20.07.16 03:00:17) 
Ben de genelde mutsuzum da mutsuzluğun bi akıl tutulması olduğunu farkettim yıllar sonra. Beynini belli konularda yeterince çalıştırırsan hissettiklerini yavaş yavaş cozumlemeye ve duygularının etkisinden sıyrılıp hayatı olduğu gibi görmeye başlıyorsun. Tabii ben bu dediklerimi yapamıyorum da bize cehennem azabı yaşatan dünya değil zihnimizin düzgün calismamasi. Hayat nötr yani. Tabii kim bizi bu hale getirdi diye sorarsan, bak işte o noktada hayatı suclayabilirsin. Neyse ben bi ereyim de size de ışık olurum dhffgv


  • damdanakan  (20.07.16 03:15:07) 
@damdanakan ' duygularımızın etkilerinden kurtulup dünyayı oldugu gibi görmek' belki bu beynimizi belli konularda yeterince calıstırmakla değil de alışmak ve benimsemekle alakalıdır. sanki hiç yapamayacakmışım gibi. hayat belki nötrdür evet ama cok iyi ve cok da kötüdür aynı zamanda. totalde nötr ama bir halta yaramıyor gibi bu, hissedeceğimizi hissediyoruz, iş işten geçiyor.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (20.07.16 03:21:39) 
hayat yaşayana güzel sızlanana değil, hangi koşul altında olursa olsun bir mücadele bulursun


  • neseranni  (20.07.16 04:12:59) 
bilmiyorum açıkçası, güzel günler göreceğimi umut ediyorum galiba.


  • Apocalypse  (20.07.16 04:32:39) 
fakirsin di mi? fakirler için zor tabii :D ben de fakirim :(


  • tute  (20.07.16 07:39:31) 
Aga diger turlu de hayat gecmiyo Ki. Hicbir sey yapmamak bildigin kisinin kendisine iskence


  • baldur2  (20.07.16 07:59:51) 
Fakir Zengin hepimiz aynı ülkede yasıyoruz. Toplumun kalitesi hepimizi etkiliyor. Olaya ordan bakmak toplumsal yasamın dışında yaşıyorsan birdeğer taşır. Yaşamak mutluluktur ama kaos düzensizlik medeniyetsizlik bu mutluluğu öldürür. Yaşam paylaşılıncagüzel.ahlaki standartları ayrı olan ve farklı levellerden hayatı algılayanlarla o hayatı paylaşmak mutlu değil üzüntü en sonunda yeis getirir. Son zamanlarda çoğu duyurularda bu hisler farkediliyor.


  • rumpleteazer  (20.07.16 09:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.