[]

tank kullanan vatandaslar

facebookta boyle bi kac tane video gordum vatandas tarafindan el konulup kulaniliyor tanklar. Bu videolar gercek mi sizce yoksa fake midir? Hatta biri resim bile paylasmis, 1 saatte tanki ele gecirip 5 dakikada kullanmayi ogrenen bir millete darbe sokmez haci diye.




 
onlar tank değil zpt


  • all girls dream  (20.07.16 01:46:03) 
onu paylaşan sığırların çoğu tankları kullananların suriyeden kaçıp gelen askerler olduğunu bilmiyor. adamlar suriye'de olay oldular, röportajlar falan. yeminle çok beleş milletiz. hiç bilmeyenin bisiklet bile kullanamadığı evrende 5 dakikada iman gücüyle tank kullanmayı öğrenebileceğimizi düşünenler var.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (20.07.16 01:47:06) 
ASkerde ogrenmis olanlar olabilir. Sahsen Zpt kullanmayi biliyorum.


  • stavro  (20.07.16 01:51:11) 
yok zpt yok tank bilmem ne, inanma sen bunlara.
16 temmuz sabahı baktım, bizim üst kattaki mevlüt dayı tankı çekmiş bizim apartumanın önüne. teypte müslüm babadan "dünya tersine dönse reyiz senden vazgeçmem" çalıyor,
evin balkonundan sallandırdığı hortumu küçük oğlan tutuyor bu da elinde fırça basmış prili yıkıyor tankı. yandaki apartumanın kapıcısı ibraam emmi mevlüt dayıya " ooo hayırlı olsun mevooo. kaç basıyo la bu? yalnız teskoda sağlammış haaa. sese uyandım piç. " dedi. mevlüt dayı bir yandan oğluna " la kaşmer paletlere de tutsana" diye kızarken bir yandan da ibraam emmiye " bi bomba çakayım la senin apartumana " dedi ve sesli sesli nıhahahaha falan güldüler ikisi birden. sonra askeriyeden tankı almaya bi başçavuş ve 3 asker geldi. mevlüt dayı " bi tur atayım da vererim tankınızı skmedik ya. bi tanka sahip çıkamamışsınız la nasıl askersiniz" diye kızdıktan sonra bir süre askerlik anılarını anlattı, sonra darbecilere küfür etti. tankı teslim etmeden önce teskoyu söktü aldı. tank hareket ederken arkadan bağırdı " o tuğrayı tankın üstünden sökerseniz sizi tek tek skerim la" dedi. bunlar gerçek yalan veya abartma yoktur.
  • seyduna6687  (20.07.16 09:31:16) 
tank dediğin kamyonla iş makinasının karışımı. bu ikisini de kullanmayı biliyorsan beş dakikada çözersin. ntv zor işler programında dilara adlı bir kıza onbeş dakkada atış yaptırdılar, ne kadar zor olabilir sen düşün...


  • babilbaligi  (20.07.16 09:57:43) 
zptler levyeli oluyor, diresiyonlu olanlar gzpt

onlar anca bunu kullanır

3.bp.blogspot.com(3).jpg
  • killerbee  (20.07.16 10:08:32 ~ 10:17:56) 
askerliği tankçı olarak yapmışlarsa eğer zor olmasa gerek tank mürettabatında bildiğim kadarıyla erlerde oluyor.


  • sarioglusabri  (20.07.16 10:27:10) 
tank şöförü uzman onbaşı oluyor, ama genelde kadro yetersizliğinden erleri kullanıyolar


  • killerbee  (20.07.16 11:05:54) 
O araclarin arasinda aylar gecirdim. Erler tank, ZPT, ZMA hepsini kullaniyor. Ortalama bir insan icine oturup 5dk icinde nasil kullacagini cozebilir, araci calistirip kullanabilir. Ama duzgun bir kontrol saglamasi mumkun degil.
Sadece obusleri er-erbas kullanamiyor, onlari uzman erbas kullaniyor.

  • stavro  (20.07.16 13:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.