[]

Elektronik sigara tavsiyesi

Sigarayi birakma hapindan once bunu denemek istiyorum. Marka tavsiyesi olan var mi?




 
uzun uzun yazacağım sanırım.

şimdi öncelikle o kalem şeklinde olanları bir unutmak gerek onlardan hiç bir nane olmuyor.

f/p olarak en güzel aletler genel kullanılan kangertech ve joyetech ben kangertech kbox kullanıyorum tercihi bundan yana yaptım çünkü tankı (atomizer) çok başarılı joyetech'in atomizer tırtıngen ama cihazı oldukça başarılı.

bu aletlerin bir sorunu var o da ugraş istiyor zaman harcamak zorundasın coil hazırlamak likit derken çok farklı bir dünyaya giriş yapmış oluyorsun.

sigarayı bırakmak istiyorsan hakkatten bırakıyorsun istemiyorsun çünkü sürekli elinde istediğin nikotine sahip hemde istediğin tad ve aromada bir duman mevcut.yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şu an 3 arkadaşız hiç birimiz sigara içmiyoruz bazen alkol yanında bir tek yakıyorsun ve hoşuna gitmiyor.

merak ettiklerini yazarsan direk noktasal cevap vermeye çalışırım.
  • exodia  (19.07.16 23:50:23) 
Hocam haplar çok etkili bırakmak nerdeyse garanti ama adamı psikolojik olarak dağıtıyor... bunu bilerek başla, sorunsuz bir dönemde başla, kimaenşn kalbini kırma.


  • arph  (19.07.16 23:52:48) 
abi e sigaraya başlıycam diyosan kafadan 500tl çıkar cebinden, bak bunu söyliyeyim

kalem tiplileri sallıyoruz,

mod olacak joyetech evic vtc mini 75 watt türkiyede 200 250 tl fiyatı var kangertech modlar güzel fakat türkiye de hem kolay bulunmuyor hemde fiyatları uçuk oluyor, adamlar güzel yapmış abi, kangertech seti alıyosun içinde pilinden tut yedek coillerine tankına hepsi var.
tank olarak kangertech subtank mini veya kangertech subtank türkiyede 130 tl ye görmüştüm 150tl ye çok prof tanklar var fakat onlarla başaçıkabileceğini sanmıyorum, kangertech çok sorunsuz ve kullanması kolay

sony vtc 5 pil tanesi 40 lira 2 tane alsan rahat edersin
pil olarak sigara içimi için panasonic ncr18640b 4.7amp
ciğer çekimi için samsung inr25 20amp yada sony vtc 4 - vtc 5 30amp alman lazım, pillerin 4 tanesi yurtdışında 12 ile 16 dolar

ayrıca panasonic pille yani continous discharge ı 6amp diye söylenen ama aslında 4.7 amper olan bir pille 1 ohm altı sarım yada coil kullanıp wattı da yükseltirsen pilin vent yapıp patlama ihtimali de var. yani hakkaten iyi araştırmak lazım.

likitler ortalama en ucuzu 30 ml si 30 tl efkar likitleri
bunun dışında hazır coil alırsanm 50 60 yazar

yada tel ve pamuk alıp kendin sarabilirsin. youtube ta bir çok video var izleyince gayet kolay yapılıyor ama yine bir bocalama süresi oluyıor

yurtdışı fiyatlarına gelirsek eğer
evic vtc mini 38 dolar (bir tane daha alma niyetindeyim)
kangertech subtank lar 18- 23 dolar ama yurtdışında kangertech pro tank 4 çıktı 24 dolar hem senin kullanabileceğin kadar basit hemde çok çok iyi (protankı çok beğendim ama 1 ay bekleyecek zamanım yok buradada yok 4 tane tankım olmasına rağmen, bu tank o kadar sorunsuz ki vtc mini ile birlikte istediğin her yere götürebiliyosun akıtmıyo kaçırmıyo damlatmıyo, buradan yetkililere not, alınık kangertech subtank mini yada subtank)
tel ortalama 1.25 dolar ile 3 dolar arası kanthal round, nickel yada titanyum teller
coiller 10 dolar falandır 5 tanesi
pamuk paketi 1 yada 2 dolar

ama benim 12 paketimin gümrükten , ülkeye girişi yassak diye geri döndüğünü ve ben kendi ekipmanlarımı bile türkiyeden almak zorunda kaldığımıda söylemek isterim.

ve bu iş oldukça bilgi deneyim gerektiriyor, bas düğmeye çek gitsin olmuyo abi.

ve bu yukarıda yazdığım ürünleri türkiye den de , tanımadığın insanlara havale yaparak alıyosun, yani adam göndermeyebilir, yada kötü sahte bişeyler gönderebilir, parayı alır uzar sende öyle kalırsın, yurtdışından getirmek en az 1 ay, 1ay bekleyipte kargo gümrükten geri gittiği zamanda çok koyuyor adama, anca işte elden falan alırsan olabilir, oda istanbulda ankarada büyük yerlerde olman lazım, sade 1 parçada almıyosun, coili ayrı pili ayrı modu yarı tankı ayrı zor yani bence hadi hepsini uygun fiyata aldın bu sefer clone yani çakma çıkma olayı var ve pillerde falan bu çok çok kötü bir durum.sen direk ilaçlarla bırak inançlıysan bu kadar bırakmaya.

www.yukleresim.com

vtc soldaki mod üstünde kangertech subtank mini takılı

son olarak alıcam diyosan eğer kesinlikle internet sitelerinden uzak dur fiyatları çok çok yüksek tutup aynı şekilde güvenilmezler, örnek olarak buharistan.

alıcam diyosan tecrübelerimi paylaşırım, burada yayılmasını istemediğim bir kaç forum var bilenler bilir.
  • killerbee  (19.07.16 23:57:12 ~ 20.07.16 00:42:06) 
killerbee +1 dediği her şeye katılıyorum. bu alet aslında sigarayı bırakmak için değil farklı bir zevk olarak bakmak gerekiyor. likit alırsın nikotini fazla gelir yada az gelir aroma tırt çıkar alkol eklerler falan derken biz kendi likitlerimizi yapmaya başladık.
izmirde olan arkadaşlar için dm yürürseniz satan dükkan mevcut.
killerbee'nin bahsettiği forumlarda kendi şehirlerinizde ki kişilerden elden teslim almaya çalışın.

bir de bu işe girecek arkadaşlara dual coil çok güzel !
  • exodia  (20.07.16 03:05:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.