[]

Bana lens bulalım

Göz numaram 6 kusur miyop. Doktorun söyledigine gore gözümün eğrilik capi çok büyükmus. Birimi ne bilmiyorum ama 9.2 diyor. Bu çapta lens zaten bulamıyorum, bulduğum en büyük çaptaki lens de küçük bir şapka kafamıza takınca nasıl çıkmak isterse ayni öyle gözümde aşırı bir rahatsızlığa sebep oluyor. Taktiğim lenslerde asla konforu bulamadım,hep bir rahatsızlık hep bi fluluk. Aldığım optikler şu ana kadar hep lensi geç teslim ettiler, söylediklerine göre yurt disindan getirtiyorlarmis. DUNYANİN HİCBİR YERİNDE Mİ YOK BU LENS. Nerelere gideyim söyleyin. 10 senedir gözlük bakıyorum, seviyorum da takmayı ama bazen gerçekten katlanılmaz oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Lazerle çizdirmek aklımızda.


 
Lensmarkete baktınız mı? Farklı markalarda lensler var ve lenslerin çapları yazıyor belki bi ihtimal çıkar


  • archery  (19.07.16 22:52:00) 
baktım ama yok malesef.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (19.07.16 23:22:10) 
cerrahpaşa göze git. gözüne en uygun lensi buluyorlar.


benim bir arkadaşım çok özel camdan yapılmış(yere düşse kırlacak mikro aynı zamanda) solusyonsuz bir lens edinmişti.

git gel baya uğraştırıyorlar ama baya da sağlamlar bu konuda.
  • mobydick  (20.07.16 01:49:17) 
Lütfen bulalım. Şu uc günlük dünyada rahat bir lensim olsun......


  • yuvarlanantencereninkapagi  (20.07.16 04:29:15) 
@mobydick izmirdeyim :/


  • yuvarlanantencereninkapagi  (20.07.16 04:29:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.