[]

almanya'dan ev almak üzere para transferi?

almanya'da oturumum falan yok. ama ev almak istiyorum diyelim. evi de buldum ancak bu parayı nasıl yasal olarak almanya'ya gönderebilirim ve bunun masrafı ne olur? swift ile göndereceğim galiba ama o da limiti 25bin dolar gibi bilgiler gördüm internette. masrafını da bulamadım. daha fazlası nasıl gönderilir?




 
maksimum miktar diye bir şey yoktur. öyle olsaydı ne yurtdışından makine alabilirdi sanayici, ne klupler futbolcu.

sana bir pro-forma çıkarttıktan sonra dilediğin miktarı çıkarırsın.

uzerinde sokabilecegin mak. miktar EU'da 10,000 EUR. makine almaya geldiklerinde burraya (italya) 3 kisi uzerinde 30 bin ile geliyordu, vergiden yirtmak icin, ekstra indirim talep ederek. aciktan odeme yani. ama ev icin o is zor. 150-200K euroyu nereyle, kimle taşıyacaksın.
  • no christ requires  (19.07.16 21:28:27 ~ 21:34:26) 
maksimum miktar soyle var, uzerinde en fazla 10bin euro mu ne tasiyabiliyorsun. eski patronumun babasi izmirde yasayip almanyada bir sirketle is yapiyordu, para transferi yapilacagi zaman banka vs araciligiyla yapmak yerine 3-4 kisi ne kadar gerekiyorsa toplanip almanyaya geliyorlardi. vergi ek ucret vs odemekten daha ucuza geliyormus.


  • letheavendangered  (19.07.16 21:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.