[]

yeni modlara soru

Neleri küfürden sayiyorsunuz?

Bugün bi cevabimda "Sktiret" dedim diye uyardı mod bi arkadaş. Sorun değil, silinsin cevabım, cevabinda değilim de az önce başka bi cevapta "Kimin gt altına gideceği belli olmuyor" yazacaktım. Yazmadım, sildim. Bu da mi küfür oluyor? Küfürle küfürlü söyleyiş, argo arasındaki farkı gozetecek misiniz yoksa adam olalım, akıllı olalım sktirli, gt lu konuşmayalım mi bi zahmet?

Ne diyonuz? Kendimi kisitlanmis hissettim de. Amacım laf sokmak değil. Konuşalım, anlaşalım. Yazma derseniz, çoğunluk da onaylarsa yazmiycam.

 
şimdi onlar yeni mod ya hemen kendilerini gösterme hevesinde olacaklar ablası çok şeaapma. her türlü argoyu silerler.


  • cekilmis gayfe  (19.07.16 20:19:16) 
şahsa olmadığı sürece bence sıkıntı olmamalı
göndermeli dolaylı küfürlerde silinmeli örneğin böyle duyuru açanların bilmemnesine bilmem ne olsun vs şeklinde

ama sktriet gt e gelmek vs şeklinde sözler bence sıkıntılı değil.
ha küfür sansürlenerek yazılırsa hiç önemli değil ki google ads küfürü yakalayıp siteyi kara listeye almasın
  • basond  (19.07.16 20:21:45) 
Cinsiyetçi, türcü olmadıkça bence sorun olmamalı ve kişisel.


  • Cursed Chico  (19.07.16 20:25:06) 
yeni modlar kim damdanakan?


  • shadowcat  (19.07.16 20:25:54) 
hangi ülkede siktir, hay amk, göt gibi kelimeler ağır küfür sayılıyor yahu? ingilizce olsun (italyancadan da ornek verebilirim) fuck, shit, cazzo, porca miseria v.s. bu tur anlamlara gelecek kelimeler gunluk hayatta yer etmiş ünlemlerdir.

duyuruyu kreşe çevirdiniz AMK.
  • no christ requires  (19.07.16 20:29:36) 
@shadowcat: sıralı tam liste:

krem peynir
ron dennis
baba jo
godosu beklerken

Başka var mi bilmiyorum.
  • damdanakan  (19.07.16 20:33:14) 
Ben de ırkçı, insanları partilerine göre çomar, gezici vs diye ayıran zihniyete bi laf ettim dün. İspiyonlanıp silinmiş. Anlamadım vallahi. Ne hakaret sayılır ne küfür sayılır bilemedim. Modlar aydınlatın:)


  • suicides underground  (19.07.16 20:43:14) 
vay anam vay neler dönmüş serhat ya.


  • late viper  (19.07.16 20:43:27) 
Benim de arka arkaya bi sürü cevabım silindi, ben de diyorum neden. Yeni modların geldiğini bilmiyordum.

Argoya müdahale edilmesine ben de karşıyım. Küfür de bir noktalama işareti olarak amk gibi hakaret için değil de anlamı kuvvetlendirmek için kullanıldığı sürece kullanılabilir bence. Ben de çok kullanıyorum.
  • buff  (19.07.16 20:44:40) 
Aynen ya, hayır normalde küfürlü konuşan bi tip değilim ama bazen bir durumu anlatmak için yazılıyo yani. Kafam skilmis gibi bir şey yazmıştım pat pat sildiler, cok gereksiz.
Bana bir zamanlar duyuruyu bıraktıran @hollowlife tipli moderatörler istemiyorum.
Güzel güzel yapıyordunuz işinizi, bozmayın.
  • pamuk helvalar cebe  (19.07.16 21:28:41) 
Burası zaçma sapan bi yere döndü. Birkaç sene önce silinmeyen cevap türleri bugün siliniyor. Artık alıştığım duyuru yok :(

Eskiden duyuruda merak edip tanışma arzusunda olduğum insanlar olurdu. Bugün düşünüyorum da "kim bu acaba" diye merak ettiğim kimse kalmamış. Ya ben büyüdüm ya da burası aptallaştı. Ben aptallaşmış da olabilirim tabii.
  • i ve been mistreated  (19.07.16 21:35:43) 
Benim bi cevabimda g ile baslayip t ile biten popo karsiligi kelime silindi. Ustelik hakaret amacli degil organima atifta bulunuyordum ve ö ile bile degil o ile yazmistim. Cok sacma bana kalirsa.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.07.16 21:48:44) 
amk gibi ifadeler cinsiyetçidir ve tecavüz gibi olayların çok oldupu bir ülkede, benim gibi insanlar açısından huzursuz edicidir çünkü söylemde tecavüzü barındırır içinde. Zaten açılımı o anlama geliyor.


  • Cursed Chico  (19.07.16 21:52:23) 
patronculuk oynuyorlar, başka bir şey değil.

direkt hedefe yönelik küfür meselesi de serbest olmalı bana göre de gerekçesini anlayabiliyorum hadi o tamam. ama onun dışında KÜFÜYEDİYMESİN RAHATSIZOYUYOZ diyenler gerçekten enteresan insanlar. karşısındaki insan tercih ettiği şekilde iletişim kurmuyor diye ağlayarak YA AMA BÖYLE YAZMALARININ YASAK OLMASI LAZIM diyen insanı hayat hangi yollardan geçiriyor da böyle oluyorlar gerçekten merak ediyorum.

amına koyayım yazılmasından rahatsızsanız gidin tedavi olun kendi sorununuzu çözün. benim yaşadığım yerde de trafik kazasından çok insan ölüyor, bi daha fiat doblo esprisi yapmayın çok hassasım bu konuda.
  • rubenanyukov  (20.07.16 00:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.