[]

memur s.kmek o kadar mı tatlı?

yıllık izinler iptal oldu izinde olan memurlar acilen görev yerlerine çağrılıyor. havayolları şirketlerine baktım 250 liradan ucuz bilet yok nerdeyse.

ulan zaten adamın tatilinin içine etmişsin, kimisi rezervasyon yapmış, önceden bilet satın almış, eşinin dostunun düğününe gitmiş, kendi düğünü için hazırlık yapıyor veya balayına gitmiş vs. vs. bir de hemen döneceksin diyorlar.

bu adamlar için en azından thy bir güzellik yapamaz mı? bu konuda bir talep veya teşebbüs var mı?

 
memur gelir piramitinin en altında olanlardan biri olduğu için gayet normal aslında.

memurluğu seçerken düşünmek lazım bunları, memurluğun olağan gidişatı.
  • christopher nolan  (19.07.16 15:18:27) 
Aramızda tüm memurları akp'li sanan dallamalar var.

Ülkede darbe teşebbüsü gibi gayet anormal bir durum söz konusu olduğu için izinlerin iptal olmasını normal karşılıyorum. Sağlıklı günlerden geçmiyoruz. Uçak biletlerinin bu denli pahalı olması da talep ile doğru orantılı olarak normal. Talep yüksek iken fiyatı üşersen talebi karşılayamazsın. Bu nedenle memurların yapması gereken alternatif ulaşım yöntemlerini seçmek. Yurtiçi ise otobüs, yurtdışı ise farklı uçuş firmalar gibi.
  • himmet dayi  (19.07.16 15:18:51) 
thy niye memura güzellik yapıyor yahu? yapıyorsa herkese yapsın.

pahalıysa dönmesin, versin istifayı, defolsun gitsin. çok da tırt.
  • babilbaligi  (19.07.16 15:28:22) 
Eniştem polis, teyzem ve kuzenlerimle en son altı yedi ay önce görüşmüştük. Dört gün önce buraya geldiler, izinlerin iptal edilmesi sebebiyle bu sabah tekrar doğuya gittiler. Hepimizin hevesi yarım kaldı. THY'yi bırakın, otobüs firmaları bile indirim yapmıyor çoğu zaman. Bu adamlar genellikle krizleri fırsatlara çevirmeyi tercih ediyorlar. Herkes şikayetçi ama devletin özel sektöre sınırlama koymasının pek mümkün olacağını sanmıyorum.


  • dissendium  (19.07.16 15:28:29) 
birkaç saat önce 4000 tllik amerika biletim 2000 tllik konferans ücretim yanıyor diyen bir duyurucu vardı, bu kadar etkili bir karar alıyorlarsa bir şekilde önceden yapılmış planlar için önlem almaları şarttı kesinlikle.


  • freya  (19.07.16 15:45:33) 
@babilbaligi
Geri cagirilanlar memurlar oldugu icin onlara guzellik yapsin THY diyor arkadas.

  • stavro  (19.07.16 16:29:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.