[]

ingilizce öğrenmek hk.

merhaba duyurunun güzel insanları,

ingilizce öğrenmek ve bilgi düzeyi sıfır olan bir müslüman kişisi, bu işe nasıl başlamalı? nereden başlamalı?
kaynak ve metot önerilerinizi esirgemeyin.
şimdiden teşekkürler.

 
duolingo ile başlanabilir. biraz yol aldıktan sonra da ingilizce çocuk kitapları okunabilir, basit dilleri okuma ve anlama yeteneğinin gelişmesine yardımcı olacaktır.

ayrıca youtube'ta beginner english, elementary english gibi aramalar yapılarak başlangıç seviye için eğitim videoları bulunabilir eminim.
  • nathanieltroy  (19.07.16 14:35:28 ~ 14:36:46) 
tabii ki "voscreen"

patlayana kadar oyna.

defter tut

sonra günlük oynayıp deftere yazdıklarını tekrar tekrar yaz.

bunu hergün yap kesinlikle çok gelişecek güven bana
  • ruh i tibbiye  (19.07.16 14:41:39) 
ingilizceye ders değil; yeni bir kültür, anlayış ve iletişim bakış açısıyla bakmanız size kısa sürede çok şey kazandıracaktır.

kendinizden yola çıkın, biriyle tanıştığınızda oldukça basit ve anlaşılır cümleler kuruyorsunuz. kendinizi nasıl ifade ederdiniz? öncelikli olarak hangi sözcükleri öğrenmeniz sizin için yararlı olabilir? sayılar, renkler, hisler, present perfectler, hello my name is'ler filan çok temel şeyler, internetin her yanında da kusturacak kadar var, bulmakta zorluk çekmezsiniz ama bunların dışında kalan sözcük bilginiz tamamen bireysel ilgi alanınız ve dil kullanımının tekrarıyla alakalı.

merak olmazsa dil öğrenemezsiniz. müzik dinleyeceksiniz, dizi izleyeceksiniz. bu adam ne anlatmaya çalışıyor diyeceksiniz. alt yazıda duyduğunuzu göremediniz, merak edip bakacaksınız. hikaye, kitap okuyacaksınız. hem de bol bol. 9gag'e, imgur'a bakacaksınız, yorumlarda ne söylemiş, cümleyi nasıl kurmuş irdeleyeceksiniz. konuşmaya yeni başlamış bir çocuk gibi merak dolu, bilgiye aç olacaksınız kısaca, dil başka türlü öğrenilmiyor. naçizane.
  • evde liyakat kalmamis  (19.07.16 14:49:27) 
dizi, film izleyerek başlanabilir. düz bakarak değil, konuşulanı dinleyerek, kelimeleri seçmeye çalışarak izlersen bir faydası olur.

müslüman kişisi nedir onu da anlamadım ya, neyse.
  • naberabi  (19.07.16 15:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.