[]

arabaya lastik

merhaba arkadaşlar dün itibariyle allahıma şükür bir 2012 model i20 aldım. lastikleri alındığında üzerinde olan lastikler yani 5. yıla yaklaşan 60bin km 'yi görmüş lastikler. dolayısıyla ustanın da tavsiyesi üzerine lastik almak durumundayım.

i20 için genişlik en boy onu nereden öğrenebilirim? lassa alma diyolar fiyatlar ne alemdedir? 500 lira düşürdüm pazarlık sırasında düşündüğüm fiyata geldi araç böylece. allah kaza bela vermezse alıp kullanırım. lastik fiyatları ve teknik detayları konusunda bilgisi olan var mıdır? teşekkürler. . .


 
Hundainin sitesinde kullanım kılavuzunda yazıyor.
www.hyundai.com

  • ankara06  (19.07.16 12:42:37) 
Mevcut lastiklerin üzerinde yazar lastik tibi, boyutu vs. Direkt lastikçiye giderseniz onlar da halledebilir.


  • himmet dayi  (19.07.16 12:55:51) 
3 gun once aldim lastiklerimi.

internetten piyasa fiyatinin cok altinda her gittim lastikci 120-140 arasi fiyat veriyordu.gittigidiyordan 90 liraya buldum 50 lira da takma parasi verdim hallettim

orjinal lastik boyutlarini ogren arastir.

hemen ilk lastikciye gitme
  • kaiserr76  (19.07.16 13:07:36) 
Lastiklerin ebadları lastiğin yanak kısmında yazar mesela 185/60/R14 bunun anlamı 185 cm lastiğin yer ile temas eden kısmı yani lastik izinin eni, 60 cm yanak kısmı yani lastiğin isminin ve ölçülerinin özelliklerinin yazdığı kısımdır. R14 ise 14 inch radius yani 14 inch çapındaki janta uygun demektir. Senin yapman gereken lastiğin yanak kısmındaki değerler ölçüsünde lastik almak. Continental bu konuda en zirvede yer alır sonra ise Goodyear,Michelin gibi gruplar gelir.


  • creedwar  (19.07.16 13:14:08) 
Kesinlikle michelin al. Gerisi bos


  • we miss freddie mercury  (19.07.16 18:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.