[]

yeşil pasaportlar

son durum ne? vizeyle ingiltere'ye gitmek isteyen bir yeşil pasaportlu da mı gidemiyor, nedir?




 
gidiyor da 6 saat önceden havalimanında olun diyorlar, araştırma uzun sürüyormuş. Bir de sigorta dökümü falan da diyorlar da onu tam bilmiyorum.


  • whoosie  (19.07.16 09:39:02 ~ 09:39:26) 
Yeşil pasaport sahipleri için kurumlarından "görevlendirme yazısı" isteniyor.


  • accorbite  (19.07.16 11:18:37) 
bugün kıbrıs'a gidenleri bile salmamışlar. herkes uçağı kaçırmış. yani sırf yeşillere değil kimlikle çıkanları bile darlıyorlar. sgk dökümü mutlaka bulundurun. kurumdan izin yazısı alın ıslak imzalı ve kaşeli.


  • cekilmis gayfe  (19.07.16 11:22:07) 
calisani anladim da emekli ne getirecek onu anlamadim. hem yesil hem emekli isen cikamiyor musun yani?


  • kassiopeia  (19.07.16 11:24:00) 
salakça bir soru olabilir ama yeşil pasaportlular için ülkeye girişte bi sorun var mı?


  • fridgetiness  (19.07.16 11:24:28) 
@kassiopeia, bugün biri samsundan ankara aktarmalı kıbrıs'a gidecekmiş. ondan sgk dökümü istemişler adfasdfsa nereden ne alacam ben 9 yıldır emekliyim demiş ama nafile. uçağı kaçırmış.


  • cekilmis gayfe  (19.07.16 11:33:26) 
kassiopeia, evet bizdeki durum da aynı. üstelik eş durumundan yeşil pasaportlu ve emekli gidecek kişi. napacak ulan bu insanlar?

ülkecek kaçıncı sınıf vatandaş olduğumuz belli değil, sürekli insanları mağdur edip yine kendileri nasıl mağdur oluyorlar ben anlamıyorum!!!
  • in vino veritas  (19.07.16 11:40:54) 
@cekilmis gayfe
@in vino veritas

inanamiyorum! ben de 'yok ya onlari goruyorlar, sistemden cikiyor bilgileri' diyecek insanlar sandim. saka gibi yani inanilmaz! emekli olmus gitmis zaten ne isi olur kamuyla bilmem neyle.. kolay gelsin herkese...
  • kassiopeia  (19.07.16 11:47:45 ~ 11:48:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.