[]

THY Bilet İptali Yardımı

Arkadaşlar çok ciddi bir mağduriyetim söz konusu. Bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim. Malumunuz şu son olaylardan sonra tüm kamu çalışanlarının 2. bir emre kadar izinleri iptal. Üstüne üstlük üniversitemiz bütün yurtdışı görevlendirmeleri iptal etti. Ben temmuzun sonunda ABD'ye konferansa gidecektim. Okulun anlaşması gereği bir turizm şirketinden THY üzerinden biletimi aldım. Alırken biletin promosyon olduğunu iade edilmeyeceğini söylemişlerdi. Yaklaşık 4000 TL. Şimdi dün görüştüm bilet iptali yapılamıyor, değiştireyim daha sonra desem izin ne zaman alabileceğim belli değil. Bir de konferans katılım ücreti 2000 TL civarında ödemiştim onu da geri alamıyorum. Çok ağır bir mağduriyet söz konusu. Bu durumda ne yapabiliriz? Benim durumumda olan bir çok kamu çalışanı ve ailesi de vardır mutlaka. THY'ye bir baskı ve kamuoyu oluşturmak adına neler yapılabilir?




 
Sağlık sebebinden ötürü iadesi olmayan biletim vardı. THY Harbiye ofisinden, mümkün değil denmesine rağmen, farklı bir yer ile değiştirdim. Satış ofisleri bu konularda daha geniş yetkilere sahip.


  • polifonik osuruk  (19.07.16 09:12:41) 
promosyon olunca normalde değişim ve açığa alma da yapılmıyor zaten.
dendiği gibi bir şans ofise gidip yalvarabilirsin açığa aldırmak için.
konferans ücreti için de konuş ya ülkedeki özel durumdan dolayı yurtdışı çıkışım yasaklandı filan diye. zaten amerika da tr'den adam almıyor, geri ödemeleri lazım. senlik bir durum değil çünkü. çok bastır taciz et.
  • kaputt  (19.07.16 09:45:43) 
dilekçe yazın. sözlü şekilde yapmazlarsa dilekçe yazıp thy'e fakslayın. dilekçe olunca durumun ciddiyeti artıyor bir nebze.


  • mr.goodcat  (19.07.16 10:34:42) 
mücbir sebeplerden dolayı iptal etmek zorunda olduğu söyle. Keyfi yaptığın bişi değil bu. İptal etmek zorundalar


  • lcha  (19.07.16 10:46:38) 
Tweet at. Sorgusuz sualsiz degistireceklerini soylediler, degistirmek zorundalar.


  • evrim halkasi  (19.07.16 11:01:37) 
aynı şekilde araştırma görevlisi olup cuma günü japonyaya gidecek arkadaşlarım vardı. herkes çok mağdur oldu. geçmiş olsun.
bence de twitter'dan filan yazın.

  • şubatsonrası  (19.07.16 11:40:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.