[]

dayak yiyen, hakaret edilen askerlere acıyor musunuz?

200 kişi öldü. bombalar vurdu, tanklar ezdi, kafasına göğsüne mermiler yediler.

o kadar çok fazla tutuklama var ki at iziyle it izi birbirine karışmıyor mu?
insanın aklı almıyor neden bu girişimi yapıyor ve destek oluyorlar.
asker acaba "lan darbe olursa ben de destek vermediğim için bana ömür boyu eziyet ederler emir demiri keser deyip mi tamam diyor.

bir de sizce uzman çavuş dahil olmak üzere rütbelilerin haberi var mıdır?

 
bir kısmının darbeye gittiğinden ilk anda haberi olduğunu bile düşünmüyorum.


  • in vino veritas  (19.07.16 00:06:10) 
Rütbelilerin hiçbirine acımıyorum.


  • i was made for you  (19.07.16 00:07:09) 
-o kadar çok fazla tutuklama var ki at iziyle it izi birbirine karışmıyor mu?
+karisiyor, her yerde karisiyor. umarim ayiklayabilirler.

rutbelilere acimiyorum kesinlikle, mustehak.

onlarin disinda erlere nasil bir yaklasimda bulunulmasi gerekiyor bilmiyorum, hukuk neyi gerektiriyorsa o yapilsin diyebiliyorum sadece. herhangi bir bilgim olmadigi icin fikrim de yok bu konu ile ilgili.

hukuksal olarak ne yapilmasi gerekiyorsa o yapilmali hepsine, avukat degilim bilemiyorum o yuzden.
  • fakyoras  (19.07.16 00:09:32 ~ 00:11:58) 
Uzman caVuslar bilmeyebilir


  • all girls dream  (19.07.16 00:14:03) 
erlerin yapacak bir şeyi yok emir neyse onu uygular. uzmanların da haberi olduğunu sanmam. albay'dan aşağısına haber verileceğini de pek zannetmiyorum açıkçası.


  • cekilmis gayfe  (19.07.16 00:14:29) 
Saf coluk cocuga acimiyorum ama hangisinin ne kafada oldugunu da bilemiyoruz maalesef.


  • megacracker  (19.07.16 00:19:55) 
bAzılarının oyuna getirildiğini düşünüyorum. mesela; video'da adam genelkurmay'dan yazılı emir geldi diyor. kağıtta var diyor.

www.facebook.com

fena oyuna getirildiler.
  • komando kani var bende  (19.07.16 00:20:23) 
Bu en son tv'de cıkanlar tumgeneraller, komutanlar, albaylara acimiyorum zaten kacmaya calismislar, arbedede yakalanmislar. Suratlarindaki kizarikliklar veya kanamalardan belli. Ben dun yesilkoy'den gectim hala kapilarda araclar falan duruyor kimse araclarla kacmasin diye. Ortam fena yani hava harp okuluncan daha ses çıkacağa benziyor.


  • evimin paspasi  (19.07.16 00:20:30) 
rutbeliler cezasini ceksin, acimiyorum.

erlerin sakalli isid tipli, geberseler zerre umrumda olmayacak sahislar tarafindan linc edilme, kemerle kirbaclanma gibi goruntulerini izledigimde agladim, gozlerindeki o caresizlik ve safligi gordukce. ustelik bu erlerin 90%'u cok buyuk olasilikla kendilerini kirbaclayan comarlarla ayni politik goruse sahip.

yazik gunah. insallah hayatlari kaymaz.
  • no christ requires  (19.07.16 00:39:32) 
Küçük insanlar hocam, adam 1-2 ay sonra teskeresini alıp gidecek. Çoğu için konuşuyorum o insanlara fazla dokunulmaması lazım.


  • arph  (19.07.16 05:05:51) 
ceza çekmelerine üzülmem ya da yargılanmalarına vs ama bu hukuksuz işkence vs olaylara karşıyım. rütbeli de olsa.
onlar insanları öldüren emirler verirken, halkın seçtiği lideri devirmeye çalışırken iyi miydi? değildi, zaten bu yüzden yargılanacaklar.

  • ghilleinthemist  (19.07.16 06:27:22) 
her zaman "askeriyede mantık olmaz" denir, er seviyesinde birinin gelen emri sorgulaması ona nasıl döner bir düşünmek lazım. bu bambaşka bir eylem olsaydı da adam yok ben bunu yapmıyorum deseydi, ya da tüm tsk tarafından destekli ve çok başarılı bir darbe olacak olsaydı da ben yapmıyorum deseydi başına neler geleceğini ben kestiremiyorum. o da o anda bilemez. bu polislik gibi bir şey değil "ya ben bıraktım bu işi hiç gaz atamıcam masumlara" diyip bırakılacak bir meslek vs değil. adam askere "alınmış". herhangi bir yetkisi yok, tuvalet temizle derlerse tuvalet temizleyecek tanka bin derlerse tanka binecek. yargılamak lazım dersen, evet. normal tutuklar yargılarsın ama halkın şiddet uygulaması da yani akıllara gelmeyecek bir çözüm.

rütbelileri bilemem, ama onlar da normal yargılanır işte. tüm hataların çözüm yolu yargı, dayak değil.
  • freya  (19.07.16 09:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.