[]

iphone 6 suya düşürme

mal gibi su döktüm üstüne. bayaa da öyle kalmış hemen fark edemedim saçma sapan bir olay bakınca. neyse, ben bu cihazın simini çıkarıp pirince yatırdım. yarın sabah açacağım. eğer çalışmazsa ne yapayım?

bimeksten aldım. bimekse mi götüreyim? apple store'a mı diyeceğim de sanırım ankara'da apple store yok. yoksa hiç uğraşma götür bi telefoncuya eğ başını kadere razı ol mu diyorsunuz? ne kadar bunun tamiri bir de?

sevgiler.

 
2-3 gun beklet pirincte, acma kesinlikle. eger bozulduysa belirli bir bedel karsiliginda apple sifirini verir sana ( telefonu aldigin bedele yakin bir bedel olur )


  • kıllıveöfkeli  (18.07.16 23:28:57 ~ 23:29:20) 
Aldığın bedele yakın değil. Ama kesinlikle telefonu başka servise götürmeden açtırmadan götüemen lazım.


  • fosforlu cevriye  (18.07.16 23:40:22) 
yani herhangi bir bimeks'e mi götürmeliyim


  • aelfinn  (18.07.16 23:47:39) 
Bimeks'e götürme, Cepa'daki Lydia'ya götür. Apple yetkili servisi.


  • i was made for you  (19.07.16 00:02:34 ~ 00:06:11) 
Bence applestorea götür ya da apple ı ara ankaradaki yetkili yerleri öğren


  • fosforlu cevriye  (19.07.16 00:03:10) 
bence de bir süre açma.
hatta araştır bak 4-5 gün fazladan koymak yarar sağlıyor mu:S

  • lonelyman  (19.07.16 00:03:50) 
kullanıcı hatası durumunda belli bir bedel karşılığı birebir cihaz değişimi yapıyorlar. bende salak gibi arka kamera camını kırdım, o 1 cm2 bile olmayan cam için birebir cihaz değişimi teklif ettiler, yedek parçası yokmuş, bedel ise 1150 lira :( yeni bir model çıksa da fiyatlar düşse diye beklemedeyim bende bir umut :)


  • yokky  (19.07.16 01:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.