[]

Spotify ile ilgili birkaç sorum var. Bakabilir misiniz?

Merhabalar

Aylık 0.99'dan 3 aylık premium almıştım.

1. İstediğim şarkıyı dinlemek, kalitesini seçebilmek, offline dinleyebilmek, playlist ekleyebilmek dışında bir özelliğini bulamadım. Neler var tam olarak free versiyondan farklı olarak? Bir liste yapsak?

2. Gerçekten iyi diyebileceğiniz playlist'ler var mı? Ben bir tek kaan sezyum'un "Sevginin Gücü" playlistini biliyorum. (play.spotify.com)

Veya her türlü fikirlerinize açığın nasıl daha iyi kullanabileceğim hakkında.

 
1. Premium reklamsiz.


  • kuehles blondes  (18.07.16 21:11:22) 
1.
- daha yüksek ses kalitesi
- çevrimdışı dinleme
- istediğin şarkıyı çalma
- istediğin kadar şarkı atlama
- reklam duymama
2. a) sözlükçülerin spotify çalma listeleri. b) gözat bölümünde spotify'ın kendi playlistleri var, bazıları cidden güzel (chill out brain ve targeted favorilerim) c) sevdiğin sanatçının hakkında bölümünde o sanatçıdan en az bir şarkının olduğu sürpriz playlistler de bulabilirsin.
  • sir gawain  (18.07.16 21:14:31 ~ 21:18:33) 
ben sadece playlisti benim belirleyeceğim şekilde çalması için alıyorum. diğer özellikleri keyfine fazlasıyla düşkünler için. 10 liraya ciğer alır kedilere veririm daha iyi.


  • nugre tias  (19.07.16 00:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.