[]

whatsapp facebook ne kadar guvenli? devlet-ler okuyabilir mi? malum sürec

biliyosunuz.
mesajlasmalar ele gecirilebilir mi ?

whtsapp end-to-end sifreliyo neticede. malum sahislar bunu kirm is olabilir mi?
millet cidden korkuyo..

bilgili bi romali vatandas yazsa da bilgilensek!!

 
Whatsapp'da ki şifrelemeyi whatsappdan yardım almadan çözemezler. Sanırım yakın zamanda facebook messengera da e2e şifreleme geldi, hatta whatsappdan daha güvenli olduğu söyleniyordu. O yüzden onu da kıramazlar ama bundan tam emin değilim.


  • Haldamir  (18.07.16 18:14:27) 
Ha eğer cidden böyle bir şüpheniz varsa whatsapp yerine signal veya telegram da kullanabilirsiniz, onların şifreleme sisteminde şirketin kendisi bile mesajlara erişemiyor.


  • Haldamir  (18.07.16 18:16:16) 
O konuşmalar bence direkt telefondan okundu


  • öteki ben  (18.07.16 18:20:01) 
takipteyiz, soru silinmezse çok seviniriz


  • mobydick  (18.07.16 18:36:30) 
whatsapp, NSA'in altina yatmis olabilir ona bisey demiyorum..

whatsapp'i applestore'dan iOS icun indirdim misal, apple da araya code sokusturmus olabilir.

amma velakin, tecenin bu kalibrede organizasyonu adami var midir? yapabilir mi?
-mis -mus tarzi masallarla gelmeyin per favore..

elle tutulur konkret misal var mi?
  • rusdemezale  (18.07.16 18:38:41) 
Su an mumkun degil ikisinin de izlenmesi. Whatsapp su anda telegramdan daha guvenli onu da belirteyim.

Turkiye'de bu işe tib bakıyor. ellerinde artik filtreleme ozellikli cihazlar var ancak bunlar end to end sifreleme yapan uygulamalarda işe yaramiyor gelen paketlerin icerigi duzensiz verilerden olustugundan.
  • pinman  (18.07.16 18:40:00 ~ 18:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.