[]

kedi duyuruları neden sabitleniyor

kedileri biz de seviyoruz. ölümcül durumda, kaza vs yarası olup yardıma ihtiyacı olan kedi yahut başka bir hayvan vardır duyurunun sabitlenmesi ben de isterim.

ancak sağ tarafta hayvan kategorisi varken, acil yardıma ihtiyacı olmayan kedi duyuruları neden sabitleniyor?

herseferinde bir sayfa aşağı kaymak zorunda kalıyorum ve sabitlenen duyuruların çoğu da zamana yayılan kedi sahiplenme duyuruları.

 
Evsiz kalan kedi de acil durumda olabilir. Önlem yani. Zaman zaman check up yatırmak için de doktora gidersin ya da aşı yaptırırsın değil mi? Doktora yalnızca hasta olunca gidilmez. Kedilerin de evsiz kalmamaları için duyuruların üstte kalması gerekli. Kedilerin sokağa bırakılmalarını beklemek zorunda değiliz. Önlem olarak düşün.


  • Traveller  (18.07.16 17:21:37) 
hayvan kategorisinde de bir süre sonra aşağılara kayıyor, herkes 2-3 sayfa hayvan duyurusu okumaz. birinin bile aklında kalsa kardır, bazen kedi yuvalandıranlar çok zor durumda olabiliyor. yuva bulmak mecburi oluyor bazı durumlarda.


  • piremses  (18.07.16 17:23:53 ~ 17:24:06) 
size bir tık fazla attırdığımız için özür dileriz ama takdir edersiniz ki ölmek üzere olan, acil ameliyat edilmesi gereken ya da yuva bulması gereken canlılar da var bu dünyada.

Dünyadaki tek canlı siz değilsiniz, alışın.
  • rakicandir  (18.07.16 17:27:47) 
Neyin acil olup neyin acil olmadığına o canlıyla ilgilenen kişiler karar verir. Hal böyleyken hiç bilmediği, görmediği bir canlının durumu hakkında uzaktan ahkam kesmek en hafif tabiriyle pervasızlık oluyor.
Anası ağlayan biz, tık attığı için sızlanan başkaları.
Geçiniz.
  • rakicandir  (18.07.16 17:44:43) 
burda öznel bir aciliyetten söz etmiyoruz @rakicandır. çoğunluk tarafından acil olarak algılanabilmesi lazım ki sabitlensin.

belki kedi olmaz ama ne aciliyetler var, insan hakkında. burda başlık açsak 2 sayfa sabit olur.

ki acil bir durum da ben de isterim dedim. istemiyorum da demedim nedenini sordum ki bilmediğim kaçırdığım noktalar varsa düzelteyim. oku tekrar.
  • mobydick  (18.07.16 17:50:23 ~ 17:50:56) 
allam nelere takıyorsunuz yaa.. ne olur azcık mouseyi kaydırıversen. senin için acil olmayabilir ama kedi sahibi için gerçekten hayat memat meselesi o duyurular. illa hasta olmasına gerek yok. zaten çok az kişiye sesini duyuracak ne olur yukarda dursa.


  • yue  (18.07.16 17:53:23) 
@yue, başka konularda da sesini duyurmak isteyen, aciliyet içeren konular olabilir. sonuçta burda herkes sorularına cevap arıyor duyurularının görülmesini istiyor vs.

ortada bir acil durum yokken zamana yayılmış bir sahiplenme duyurusu iken sabitlenme sebebini merak ettim. @Traveller ve @piremses de açıklamış, cevabımı da aldım.
  • mobydick  (18.07.16 17:56:41 ~ 17:58:28) 
modby zaten o şekilde rica edenlerin duyurusu da sabitleniyor yukarıya. ev arayanlar, anket yapanlar vs. çok oluyor. lütfen sadece kediler seçiliyormuş gibi algı yaratmayalım.


  • yue  (18.07.16 18:00:01) 
Ayrıca sabitlenmeyen kedi ilanları da var, insan/hayvan kategorisine indirgemeyelim. Modun aciliyet algısına göre degişiyordur.


  • piremses  (18.07.16 18:22:09) 
öznel aciliyet?
çoğunluk tarafından acil olarak algılansın?

lütfen hayvan besleyin sokakta bile olsa, sonra empati yapınca anlarsınız.
  • rakicandir  (18.07.16 18:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.