[]

Sözlük Üzerinden Gelen Tehdit Mesajları

Şu sıralar iyice arttı. Canıma tak edince 1000'in üzerinde insan engellemiştim bir zamanlar, o yüzden kolay kolay almıyordum. Şimdi yularları serbest kalınca iyice koşturmaya başladılar. Habire hesap depolamışlar, koşturup duruyorlar.

Az önce şu geldi mesela: scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net

Akabinde de bu: eksisozluk.com

Sizde durum ne? Yuları serbest kalanlar sözlükte, duyuruda size de sallıyorlar mı böyle? Ağababaları gelse komaz da, hadlerini bilmeden yazıp çizmeleri can sıkıyor.

 
havlayan köpek ısırmaz, normalde bana küfredenlere ben de küfredip engelliyorum ama burada tehdit de var, şikayetçi ol.


  • kimlanbu  (18.07.16 14:16:24) 
vardır bir sebebi hocam, keyfinden yazmazlar herhalde. bildiğim kadarıyla aykırı bir yazardın, herkes beğenmeyebilir yazdıklarını ama sözlük geneli ergen irisi olduğu için çok kafaya takma. salak salak yazarlar böyle ama geneli fos çıkar.

zaten sağlam delilleri varsa uğraşır bir şeyler için.
  • hakim oynayin dedi  (18.07.16 15:10:28) 
güçsüz insanlar olağandan fazla saldırganlaşıyorlar, muhtemelen size kendini ifade edemeyip bu yollara başvuran kişiler bunlar. ben bana sözlükten küfredenlerle diyalog kurmaya çalışır ve büyük oranda da başarılı olurum. ama sizinki o kadar çokmuş ki; hangi biriyle konuşmayı deneyeceksiniz. bence şu sıralar ortam çok gerginken çok damara basmayın, neticede bu kişilerin büyük çoğunluğu sorgulamadan, ezberlerini okuyan insanlar. sizler aynı zamanda eğitimci olmalısınız aynı şekilde karşılık verirseniz amacınızdan sapmış olursunuz.


  • for day to break  (18.07.16 15:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.