[]

Haftaya işe başlamam lazım ama arçelik çağırdı bu hafta

3 aşamalıymış görüşme. Her ihtimalde bir haftayı geçer. Cevap vs derken 2-3 haftayı bulur.Ben işe başlamış olurum yani.

İşe başlayacağım yer de gerçi formları atmadı başvuru vbe kayıt için sicil kaydı vs gibi listeyi atacaktı.

Bir iki hafta daha uzatalım demek istemiyorum zaten uzattım 1 hafta. Normalde bugündü.

İşe başlayıp sonra arcelik olursa gitmek hoş olmayacak. Hem de görüşmeye gitmek için işten izin almam lazım daha ilk haftadan.

nasıl olack?

 
hiçbir şey olmaz başlarsınız deneme süresinde de arçelik olursa geçersiniz. arçelik merkez arge falansa çağıran hiç düşünmeyin, gidin.


  • prodeq  (18.07.16 10:50:36) 
arçelik iş görüşlmeleri biraz zamana yayılıyor, siz burada başlayın, doktor moktor bir şeyler uydurursunuz.


  • evde liyakat kalmamis  (18.07.16 10:52:55) 
Şu an başlayacağım yerde deneme süresi yok, direk işe başlıyorum. Deneme süresini atlattım çünkü.


  • Cursed Chico  (18.07.16 10:54:25) 
başlarken şey şeklinde anlaş, mesela devam eden diş tedavim var, o nedenle bazı günler doktora gitmek zorunda kalacağım, izin almak sıkıntı olur mu falan de. başlarken söylersen sıkıntı olmaz.


  • freya  (18.07.16 11:03:57) 
işe başlayın bence çünkü arçelik'in iş alım süreci uzun sürüyor gerçekten bir arkadaşımın görüşmeleri 6 ay sürdü.


  • cdiyez  (18.07.16 11:10:27) 
açılın arçelikten geldim.
şimdi arçelik iş görüşme süreci gerçekten çok çok uzun sürebiliyor öyle bir iki hafta yalan. minimum 1 ay diyeyim ki 1 ayda biterse bayağı şanslısınız demektir.

diğer şirketi bilmiyorum görevinizi yeriniz filan yazın isterseniz değer mi söyleyeyim size. ama diğer tarafa başlayıp sonrasında arçelik oluyorsa istifa etmek mantıklı. hoş değil tamam ama profesyonel hayat böyle bir şey. kimse yadırgamaz merak etmeyin.

bu arada deneme süresi yok diye bir şey olmuyor bildiğim kadarıyla. yasal bir durum bu sgk başladığı andan itibaren galiba iki ay süresinde iki taraf da tazminat ödemeksizin anlaşmayı fes edebilir. yani sorun olmayacaktır ayrılmanız. en kötü durumu belirtip arçelik'i sıkıştırırsınız. sorunuz olursa yardımcı olurum.
  • kaputt  (18.07.16 11:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.